2777
2789

کیا زندگی مالیشون از خانواده خودشون یا همسرشون مستقله؟ کیا به هم کمک می کنن؟ من خودم استقلالمو به هر چیزی ترجیح میدم. الان برای خونه خریدن پول کم داریم و عذابم می کشم که با خونواده همسرم تو یه ساختمونم اما حاضر نیستم پولی رو که بابام می خواد بده، قبول کنم. کیا به خونواده هاشون کمک مالی می کنن؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدر من چند سال بازنشست شده حقوقش به نسبت کمه هم خودم هم برادر هام کم و بیش بهشون کمک میکنیم

البته من بدون اطلاع شوهرم کمک میکنم خودم سرکار میرم و درآمد دارم تازه مادر و پدرم هم بچه ام رو نگه میدارن

مشاور بمن گفته بود اگه میخواین پول قرض کنین بهیچ وجه از خانواده ها مخصوصا خانواده شوهر نگیرین که استقلالتون میره زیر سوال و راه دخالت و امارگرفتن باز میشه.

عاشق خودمم...بوس بوس
اگه کمک کنن، یا فکر می کنن خودمون از پس خودمون برنمیایم و این فکر همیشه هست که زیردستشونیم و برای چی ...

برای قرض گرفتن عیب نداره ولی همینطوری  پول بدن و پس نگیرن منم توصیه نمیکنم چون بخاطر پول ممکن بعدها خیلی اذیت بشی از دخالت گرفته تا چیزهای دیگه

من بابام تا جایی که بتونه کمک میکنه منم با کمال میل قبول میکنم چون شرایط مجبورم میکنه بیماری سختی رو پشت سر گذاشتم برا بستری و دارو دکتر 

پس تا شرایط سخت نداشتیم نمیتونیم با قاطعیت بگیم من قبول نمیکنم

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش
خب دستش درد نکنه.لابد داره.منم خانواده ام بهم میده.اصلا ناراحت نمیشم.مامانم میگه تا زنده ام میدم بچه ...

اینجوری همسرم تنبل میشه. بابام به خیلیا اینجوری داده و الان طرف واسه زندگی خودشم تلاش نمبی کنه. چشمش به دست دیگرانه

من که به هیج عنوان ابدااا پولی یا وسیله ای از خونواده شوهرم قبول نمیکنم...از روزی که اومدن خواستگاریم تاحالا نخاستم یه هل پوک از دست اونا گیرم بیاد هر چی گیرم اومده و داشتم فقط از درامد شوهرم بوده

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
اینجوری همسرم تنبل میشه. بابام به خیلیا اینجوری داده و الان طرف واسه زندگی خودشم تلاش نمبی کنه. چشمش ...

اصلا با حرفتون موافق نیستم.بستکی به ادمش داره.من شوهرم تنبل نشده هیچ خیلیم به فکر اینده مونه.و خیلیم بادرکه.و همیشه احترام خانواده مو داره و اصلا راضیم نیست کمک کنن.الان مامانم اینا دارن خونه میخرن کم اوردن شوهرم میخواد کمکشون کنه تا بعدا پس بدن بهمون.

ادم خودش باید با عقل باشه.شمام بهتر همسرتونو میشناسین.اگه میدونید خوبی جلو چشمش نیست کمک پدرتو قبول نکن