2777
2789

اون بنده خدا درسته که حرفش اصلا به جا نبود و حرص منم دراورد ولی چرا انقد وقیحانه باهاش حرف زدید دلشو شکستید واقعا تعجب میکنم چجوری از خدا نمیترسید؟خانمای مجرد چرا میگید متاهلا با شوهرشون تعریف میشن ما خودمون تعریفیم و ما مستقلیم و ارزشمندیم و فلان. چی باعث این همه غرور شده. چطور میگین ازدواج بالای ۱۸ سال چیز عجیبیه؟ یه خانم بالای ۱۸ ساله عاقل و بالغه. دانشجوعه. شهر دور میره برا خودش و میاد

اصلا شماها میدونید پدوفیل چیه کودک همسری چیه؟

طرف اومده میگه ازدواج زیر ۲۵ سال یعنی کودک همسری!!! چرا مطالعه نمیکنید

اگه اون خانم حرفش زشت بود شماها که خیلی زشت تر رفتار کردین!!!

@ناعنگی_میقولی  

شما خانم محترم. و چندتا کاربر دیگه. کاش مواظب حرفاتون باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان رفتم نگاه کردم

اتفاقا خوب گفته بود بهش

یه احمق تاپیک زده ک دارم میترشم چون۲۳سالمه یه احمق تو تصورات خودش با نامزدش چسی اومده

حالا جالبه همچین راضی نیست ازش 

تمام تاپیکاش راجب اینه شوهرم پرستاره

خاهرشوهرم نگاه از بالا بهم داره

شوهرم خودشیفتس

پشیمونم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

۹۰ درصد کاربرا نقضش کردن اول اینکه خیلی وقت بود ظاهرا فیک بودنش لو رفته بود دوما بی ادب بود و همه رو ب فوش ناموسی بست سوما خودش با وجود اینکه دوس پسر داشت میگف کسایی ک شوهر نمیکنن ترشیدن و هرزه ن برید حرفاشو بخونید بعد الکی دل بسوزونید و کاسه ی داغ تر از اش بشید 

..

ازدواج برای فرار از خونه ی پدری اصلا خوب نیست کاش گیرد بهش بگم وقتی خونه بابا کسی برات نریده خونه ی ...

خودش قبلا دوس پسر داشته خودش گف داشتم بعد ب هرکی ک مجرد بود ریپ میزد میگف ترشیده ی هرزه

..

الان به ما گیری دادی ؟

عزیزم بهتره نگاه تایپک هاش بکنی !!!! 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ما چیزی نگفتیم خودش شروع کننده بود و فوشای زشت میزد حتی ب من گفت ب.یشرف

یه نگاه ب تاپیکاش بندازی میفهمی عقده ایه ...

هرسری میام تو سایت نوشته خاهرشوهرم پزشکه

نگاه تز یالا ب پایین داره بهم

یکی نیس بگه ی زن دکتر چرا باید خودشو درگیر یکی مث تو کنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بعد جالبه راجب ماها تاپیک میزنن و ب ما حرف‌میزنن! برید حرفای اون کاربرو بخونید منظورم استارتره

دیوی چقد پر رو بود دختره؟ 

به من می‌گفت اسکل 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^