sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 عنوان چطور میشه فهمید شخصی شمارو سیو داره یا خیر 233 بازدید | 27 پست تلگرام بیشتر .راهی هست؟یه شخص دکمه افزودن به مخاطبین داره ولی شخص دیگه نداره امکانش هست این مورد نشونه سیو داشتن فرد باشه؟روشی میشناسید لطفا بگید؟ درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش 1404/01/01 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 منو که فهمیدننن نمیدونم چجوری فهمید برای منم قبلا رخ داده بود واتساپ رو میفهمید شماره شو سیو داشتم یه روشی باید باشه درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 نمیشه فهمید هیچ راهی نیست؟ مگه میشه درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
weiirdo عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 17282 برای منم قبلا رخ داده بود واتساپ رو میفهمید شماره شو سیو داشتم یه روشی باید باشه هوم من تلگرام بودم 9teen ── .✦
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 چک شدن پروفایل چطور؟ درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
banoobarf عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 1486 توی تلگرام میشه فهمید بستگرام نصب کن شماره طرفو سیو کن وقتی اونم شمارتو داشته باشه توی مخاطبین تل نگاه کنی ی آیکون جلوی اسمشه
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 ایکس پلاس دانلود کن میشه فهمید؟ چی هست درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 توی تلگرام میشه فهمید بستگرام نصب کن شماره طرفو سیو کن وقتی اونم شمارتو داشته باشه توی مخاطبین تل نگ ... یبار نسخه دیگشو نصب کردم هک شد اکانتم امنه ک؟ درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
sahereshab مدیر استارتر عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 7295 این هیچ جوره معلوم نیست عجیبه یسری ها قشنگ براشون اعلان میاد درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش
banoobarf عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 1486 یبار نسخه دیگشو نصب کردم هک شد اکانتم امنه ک؟ امنه از گوگل پلی بگیر من چند ساله استفاده میکنم
5461_aban عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 1022 اگه شماره طرف برای تو معلومه ولی برای بقیه معلوم نیس ینی تو رو سیو داره ...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀