2777
2789
عنوان

ماجرای بچه های فوضول خواهر شوهر

226 بازدید | 18 پست

من ۱ساله عقد کردم بچه های خواهرشوهرامم میان میچسبن بهم یدونه دارم با یکی حرف میزنم هی میان وسط حرفم حرف میزنن هی تکونم میدن زندایی زندایی زندایی که من باید حرفم رو قطع کنم به حرف اونا گوش کنم یک سره هم اینجورین نه فقط یه بار دوبار من تازگیا گوشی خریدم بچش ۷ سالشه هییی میاد گوشیمو میگره روشن میکنه میره تو عکسا رمز میزارم میره تو دوربین بهش میگم دست نزن بازم دستکاری میکنه یه لحضه کیفمو برداشتم گردنبندمو بندازم اومده  جای طلاهای منو برداشته میگه بایر نگاه کنم طلاهاتو اونو نمیدم دستشو میکنه تو کیفم شامپو و رول ضد تعریق منو در میاره همه ایناهم پیش مادرشوهرم و خواهرشوهرم اتفاق میوفته و مامانشون یعنی خواهرشوهرم یه تذکر کوچیک میده که بچه هاشون انگااار نه انگار  خییلی اذیتم میکنن با شوهرم میرم تو اتاق بخوابم اونام میان مل میریم پیش زندایی بخوابیم و... دوتاشون ۷ یکیش ۸ یکیش ۱۰ سالشه سرسام گرفتم از طرفی منو خییلی دوست دارن همش بوسم میکنن و.... یه چیزی بگم قیامت میکنن انقدر دلشون مشکنه و گریه میکنن تورو خدا بگید چیکار کنم خیلی دارم اذیت میشم نمیتونم بی احترامی کنم لطفا راهنماییم کنید بدون بی احترامی و داد زن چطور این مشئله رو نل کنم ممنونم

خودتون چند سالتون هست؟؟

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داد نکش گناه دارن دعواشون هم نکن

یکم جدی باش ، قانون و شرط و شروط براشون بزار که با تنبیه و تشویق همراه باشه

دلشون پاکه بچه ان فقط مادرشون این چیزارو بهشون یاد نداده بخاطر همون اذیت میشی

عادی میشه براشون.پسرای منم با زن داداشم این طور بودن.کلافه میشدم از بس تذکر می دادم ازدواج کردن عادی شد

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

یعنی با ۴ تا بچهَ طرف هستی ؟ 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

گوشیت رو رمز بزار که باز نکنن عزیزم

اما اینا چند سال دیگه بزرگ میشن  و دیگه این رفتارهای بچگانه رو ندارن اما مهربانی و خوشروئی شما رو یادشون می‌مونه عزیزم 

بعد ازدواج هم کلا تایم خونه مادرشوهر بودن کم میشه و برای یه وعده غذا میری و تو کیف چیزی نداری که بخان سرک بکشن 

الان براشون تازگی داره عروس دیدن