2777
2789
عنوان

به نظرتون این رفتار چیو نشون میده

87 بازدید | 8 پست

سلام 

ما امروز رفته بودیم عید دیدنی 

اول رفتیم خونه یکی اونجا مردا چون روزه نبودن باقلوا زیاد خوردن 

بعدش رفتیم خونه یکی دیگه اونجا دیگه حال همسر من یکم گرفته بود چون معدش درد میکنه بخاطر شیرینی خوردن 

زنداداشم  برگشت گفت چی شده چرا گرفته ایی 

منم گفتم بخاطر شیرینیه باز از همسرم پرسیدم چی شده چته اونم گفت هیچی گرمه و فلان 

بعد اومدیم خونه رو اعصاب من رژه رفت که فلان کس میدونه من کابینت میزنم و کارممم خوبه چرا به من نداده فلان و زنداداشتم بهم بخاطر اون تکه انداخته که یعنی بخاطر کابینت حالت پکره 

گفتم بابا اون چیه چرا اینجوری میگی اونو میشناسم اینطوری نیست ولی کو گوش شنوا 

هی میگه چون مادرت بهت فرشای دستباف داده اون ناراحته واس همون میخواد خودشو خالی کنه و 

من با اینجور شوهر چیکار کنم که رفتاراش ازارم نده

.

من خودم آدم ساده ایم کسی تیکه میندازه نمیگیرم برعکس یه همکاری دارم همه چی رو کنایه برداشت میکنه. اوایل مدام در حال بحث و توضیح دادن بودم. الان فقط میگم اینجوری هم میشه دید. جالبه. عجب. شایدم همین بوده چرا جوابشو ندادی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خسته شدم از بس توضیح دادم

نده. بگو اینم ممکنه. واقعا هم ممکنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
میگه سحر میکنن جادو میکنن در حالیکه طایفه خودش بدترین ادمای زمینننا ولی باز طرف اونارو میگیره این ور ...

بگو یعنی این مزخرفاتی که میگی حاصل کار اجنه‌اس نه نتیجه فکر خودت؟ پس هر خیالی تو سرته برعکسش درسته

بگو یعنی این مزخرفاتی که میگی حاصل کار اجنه‌اس نه نتیجه فکر خودت؟ پس هر خیالی تو سرته برعکسش درسته

🤣🤣🤣🤣🤣حیف نمیتونم خوب توضیح بدم بهت خیلی رو مخهههه خیلیییی دوست دارم لال شه صداشو نشنوم فقط این چرت پرتا رو نگه حرف که میزنه هم باید گوش کنی و تایید کنی از این قسمت بدم میاد یعنی منی که ۱۰ ساله عروسمونو میشناسم اونو خوب نشناختم ولی این تو دو سال شناخته 

.

🤣🤣🤣🤣🤣حیف نمیتونم خوب توضیح بدم بهت خیلی رو مخهههه خیلیییی دوست دارم لال شه صداشو نشنوم فقط این ...

وانمود کن داری گوش میدی. آدم سمی زیاد دور و برمه حالا نه دقیقا این مدلی ولی هستن من یاد گرفتم هرچی میگن بگم همین درسته. آفرین به تو که کشف کردی. چون میدونم دنبال بحث الکین و میخوان واقعا از هیچی یه چیزی درست کنن.