2777
2789
عنوان

از زندگی خیلی خسته شدم

114 بازدید | 12 پست

هجده سالگی دیپلم ریاضی فیزیک گرفتم با معدل ۱۹/18 کنکور دادم و قبل دانشگاه همیشه شاگرد ممتاز بودم ودر ۱۹ سالگی دانشگاه دولتی شهر خودم قبول شدم در رشته ریاضیات و کاربردها و در۲۳ سالگی لیسانس ریاضیات وکاربردها با معدل۱۵/۲۳ گرفتم و به خدمت رفتم ولی اونجا اولا متوجه شدم کف پاهام صافه و پای راست وچپم متفاوته و نمیتونم ورزش و رژه انجام بدم و درگیر مشکلات اعصاب و اضطراب و افسردگی شدم ومشکلات اعصابم بیشتر شد چندین بار خودزنی های پیاپی و حتی اقدام به تن فروشی و اقدام به خودکشی که معاف از نگهبانی و حمل اسلحه و رژه و رزم و صبحگاه شدم و شهر خودمم افتادم بعد آموزشی و اداری خدمت کردم دوسال و تازه تو سن ۲۵سالگی در سال ۹۹ وارد بازار کارشدم و اولین جایی که رفتم یه کارخونه بود که منو فرستادن پشت دستگاهی که کیسه فریزر میزد و صدتاکیسه فریزر میومد روهم و باید سه تا روهم تامیکردی و داخل بستش میذاشتی ولی من از عهدش برنیومدم و همون روز سرپرست تولید بیرونم کرد و کلیم مسخره شدم که تو چجوری لیسانس گرفتی و باید بری مرده شور خونه کارکنی ک اونجام واست زیاده و یامثلا حتی نتونستم لیبل شامپو رو درست بچسبونم و ساندویچی و آبمیوه بستنی و رستوران و کافه وکارواش وسوپرمارکت و فست فود و مغازه ها و شرکت های مختلف واسه کاررفتم حتی نگهبانی و فروشندگی هم نتونستم ولی اونجام یا بیرونم کردن یا ازپس اون کارها برنیومدم و ‌کلیم تحقیرم کردن خودمو و سوادم وشرکت های مختلف مث اراپوش گستر و نان سحر و پاکان پلاسکار و موتور سیکلت مراغی و محورتراش لیا و البرز قطعه و آلکا پلاستیک و ...ولی بالاخره کارگاه قنادی ارکید تو غیاث اباد رو پیدا کردم که تونستم اونجا کارکنم دوسال ولی اونجا هم به دلیل سرپایی زیاد ازپادراومدم و پادرد شدید و زانو درد گرفتم و پاهام واریس گرفت و مجبور شدم درام یه هفته بعد ازاینکه دراومدم یه شرکت رو پیدا کردم رفتم طب کار اونجا فهمیدم کف پاهام صافه و پاهام واریس داره و زانوهام آرتروز گرفته و ریه هامم ضعیفها الانم پنج ماهه اینجام فقط بطری میذارم ولی اینجا هم وزنم شش هفت کیلو کم شده به خاطر کار همش نشستنی قدم ۱۹۴ ولی وزنم ۷۵ و شیفت شب باعث عوارض جسمی و روحی برام شده ودوهفته پیش تو شبکاری سردستگاه غش کردم و ازهوش رفتم ودوباره این هفته شبکاری غش کردم و الان شش روزه خوابم نبرده اختلال خواب تپش قلب و درد قفسه سینه درشب افزایش دوقطبی و استرس و افسردگی برهم خوردن غذا ومعده ....حتی کار به جایی رسید مادرم اومد شرکت امروز گفت این فقط روزا بیاد و برام کمیسیون تشکیل دادن و معلوم نیست نگهم دارن گفتن تا آخر سال صب بیا ولی احتمالا قطع همکاری کنن باهام واریس صافی کف پا ارتروز زانو انحراف انگشتان و نرمی استخوان پای راست مشکل ریه وضعف ریه وآسم و الرژی دیسک کمر و درد لگن و کمر به خاطر نشستن و سرپایی زیاددوقطبی میگرن افسردگی و اضطراب الانم از شرکت اخراج شدم و جایی ندارم برم دیگه از زندگی خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای شما تو یه جای درسی بوده مثل معلمی استادی کتابخونه چرا استخدامی آموزش و پرورش شرکت نمی کنیخیلی آق ...

چون پرونده اعصاب وروان خدمت و سابقهدخودزنی و خودکشی دارم پس این گزینه هم کنسله

جای شما تو یه جای درسی بوده مثل معلمی استادی کتابخونه چرا استخدامی آموزش و پرورش شرکت نمی کنیخیلی آق ...

مشکلات پرونده اعصاب وروان و خودزنی ها روی دست اجازه نمیده 

مشکلات اعصاب وروانم اجازه استخدامی و حتی سروکله زدن با بچه ها رو نمیده اعصابم عود میکنه

اعصاب وروانم تو مواجهه با آدما و جاهای شلوغ مث بچه و...خیلی عود میکنه و عصبی میشم