2777
2789
عنوان

دوستان دانشجوی پزشکی و پیراپزشکی

133 بازدید | 14 پست

از امتحان بافت شناسی عمومی خیلی می‌ترسم😢چجوری بخونمش؟

از امتحان آزمایشگاهشم می‌ترسم حس می‌کنم هیچی یاد نگرفتم هیچی تو ذهنم نمونده همرو قاطی کردم چکار کنم؟

شما نمونه سوال بافت ندارید؟

بچه ها دانشجو پزشکی نیستم پیرا هستم

دلی که رحمه زخمه💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تراز ۷۸۰۰رتبه ۱۶۰۰۰منطقه۳عزیزم

میشه این سوالمو صادقانه جواب بدی لطفا

خیلی میخوندی یا درحد متوسط؟

و اینکه معدل حدودی امتحان نهاییت چند بود

البته اگه دلت نمیخواد میتونی جواب ندی🙂فقط میخوام اینجوری یخورده از استرسم کم شه 

:)   🌙

میشه این سوالمو صادقانه جواب بدی لطفاخیلی میخوندی یا درحد متوسط؟و اینکه معدل حدودی امتحان نهاییت چند ...

بستگی داره خیلی منظورت چقدر باشه...خب من از ۱۱ ۱۲ساعت بیشتر نمی‌تونستم بخونم...اوایل که با ۵ ۶ساعت بود بعد ۱۰ساعت اون آخرا بعضی روزا ۱۱ساعت هم می‌رسید...

به نظر خودم متوسط می‌خوندم اما خب این نهایت تلاشم بود...معدل نهاییمم فکر کنم بین ۱۸.۵تا ۱۹ بود چون اکثر نمره هام ۱۹ بودن اصلا نهایی منو نجات داد تراز کنکورم کم بود

دلی که رحمه زخمه💔
بستگی داره خیلی منظورت چقدر باشه...خب من از ۱۱ ۱۲ساعت بیشتر نمی‌تونستم بخونم...اوایل که با ۵ ۶ساعت ب ...

واسه انتخاب رشته اولویت چندمت بود این رشته ای که الان داری میخونی؟

:)   🌙

[QUOTE=379451992]بله کلاس آنلاین و کتاب و همه چی استفاده می‌کردم[/QUOTEاسم استاد هایی که باهاشون کلا ...

شیمی مرادی

زیست آرامفر بعضی قسمتا حنیف عظیمی

فیزیک نصیرلو

ریاضی کرمی

زمین رجایی

ولی شما با تحقیق بیشتری انتخاب کنید به نظرم

دلی که رحمه زخمه💔
[QUOTE=379451992]بله کلاس آنلاین و کتاب و همه چی استفاده می‌کردم[/QUOTEاسم استاد هایی که باهاشون کلا ...

ولی به نظرم اونایی که کمتر از کلاس استفاده کردن موفق تر بودن

دلی که رحمه زخمه💔