بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مینی واش بهتر از ماشین لباسشوییه؟زیر ده تومن باشه مشکلی ندارم فقط خوب باشه و کار راه انداز خراب نشه ...
اره مثل لباسشویی لباس ها رو خیلی تمیز میشوره من دارم لباس های بچه هام رو باهاشون میشورم گاهی پیرهن های شوهدم رو میندازم کلا خیلی بدرد بخوره اره من خیلی وقته خریدم یک ودویست الان میگن نزدیک چهارتومنه من که راضی ام ولی پنج کیلو نیست سه کیلوئه ولی شما میتونی ۵کیاویی هم پیداکنی
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری خداروشکر که دارمت♥️
برای من سه کیلویی هست نه من توی بالکنم گذاشتم یه شیر اب ورودی میخواد و یه تخلیه همین شمامیتونی هروقت ...
بعد ببخشید موقع شستشو وقتی تموم شد قشنگ ابش رو میگیره یا از لباس آب میچکه ؟
جایی که بتونمم حتی پهن کنم لباسامم ندارم🥲 باید بیارم تو اتاق رو جالباسی بندازم خشک بشه ولی میترسم مثل ماشین لباسشویی اب لباس رو کامل نکشه تمام فرش خیس بشه
بعد ببخشید موقع شستشو وقتی تموم شد قشنگ ابش رو میگیره یا از لباس آب میچکه ؟جایی که بتونمم حتی پهن کن ...
نه گلم خشک کن داره میزاری روش لباسارو میندازی لباسشویی کاملا خشک میکنه والا من که راضیم عالیه خیلی هم تمیز میشوره حالا برید خرید حضوری کنید بهتون کاملا توضیح میده یاد می گیرید
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری خداروشکر که دارمت♥️