2777
2789
عنوان

ماشین لباسشویی زیر ده تومن

86 بازدید | 14 پست

سلام خانما ماشین لباسشویی میخوام که زیر ده تومن باشه 

دانشجوام نمیخوامم بیشتر خرج کنم

مارک خوب میشناسین زیر ده تومن باشه ؟

تو دیجی کالا زیاد هست ولی نمیدونم کدوم خوبه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازمینی واش ها بخر هم کارتو راه میندازه هم کم جامیگیره هم ارزونه

مینی واش بهتر از ماشین لباسشوییه؟

زیر ده تومن باشه مشکلی ندارم فقط خوب باشه و کار راه انداز خراب نشه در حد ۵ کیلو باشه 

زیاد دیدم ماشین لباسشوییی زیر ده تومن تو دیجیکالا

مینی واش بهتر از ماشین لباسشوییه؟زیر ده تومن باشه مشکلی ندارم فقط خوب باشه و کار راه انداز خراب نشه ...

اره مثل لباسشویی لباس ها رو خیلی تمیز میشوره من دارم لباس های بچه هام رو باهاشون میشورم گاهی پیرهن های شوهدم رو میندازم کلا خیلی بدرد بخوره اره من خیلی وقته خریدم یک ودویست الان میگن نزدیک چهارتومنه من که راضی ام ولی پنج کیلو نیست سه کیلوئه ولی شما میتونی ۵کیاویی هم پیداکنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

ببخشید چند کیلویی،هست برای شما؟نیاز به نصب داره ؟من جایی ندارم برای نصب کردن

برای من سه کیلویی هست نه من توی بالکنم گذاشتم یه شیر اب ورودی میخواد و یه تخلیه همین شمامیتونی هروقت لازم داشتی وصل کنی به شیر واستفاده کتی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای من سه کیلویی هست نه من توی بالکنم گذاشتم یه شیر اب ورودی میخواد و یه تخلیه همین شمامیتونی هروقت ...

بعد ببخشید موقع شستشو وقتی تموم شد قشنگ ابش رو میگیره یا از لباس آب میچکه ؟

جایی که بتونمم حتی پهن کنم لباسامم ندارم🥲 باید بیارم تو اتاق رو جالباسی بندازم خشک بشه ولی میترسم مثل ماشین لباسشویی اب لباس رو کامل نکشه تمام فرش خیس بشه 

بعد ببخشید موقع شستشو وقتی تموم شد قشنگ ابش رو میگیره یا از لباس آب میچکه ؟جایی که بتونمم حتی پهن کن ...

نه گلم خشک کن داره میزاری روش لباسارو میندازی لباسشویی کاملا خشک میکنه والا من که راضیم عالیه خیلی هم تمیز میشوره حالا برید خرید حضوری کنید بهتون کاملا توضیح میده یاد می گیرید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه گلم خشک کن داره میزاری روش لباسارو میندازی لباسشویی کاملا خشک میکنه والا من که راضیم عالیه خیلی ه ...

ممنون عزیزم بابت راهنمایبات🥲😘خیلی بهم کمک کردی 🙏❤️

ممنون عزیزم بابت راهنمایبات🥲😘خیلی بهم کمک کردی 🙏❤️

خواهش میکنم عزیزم موفق باشین وسربلند ان شاالله♥️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35