2777
2789
عنوان

مشاوره

322 بازدید | 40 پست

هروقت میرم خونه مادر شوهرم و بچه های جاریم رو میبینم خیلی از همه لحاظ مقایسه میکنم دست خودم نیست بچه های جاریم خوشگلن و بچه های من معمولی همش تو این فکرم که چیکار کنم از همه لحاظ سر تر بشن ولی نمیدونم این طرز فکر درسته یا نه میشه آدم های موفق تو تربیت بچه کمکم کنن که هم خودم از همه لحاظ موفق باشم هم بتونم بچه های موفقی تربیت کنم پسرم تو ۴ ساله و دخترم یک ماه دیگه یک سالش میشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم ولی دست خودم نیست بچه هام خیلی دوست دارم از همه چیزشون راضیم ولی وقتی اونارو میبینم این فکرا میاد سرم میخوام از جهت های دیگه موفق تر باشن ولی نمیدونم چیکار باید بکنم

شما اول از تيپ شروع كن چون بچه هات كوچيكن 

ميتوني به سر و ضع بچه ها برسي بعد شروع كن كتاب خوندن برا بچه ها كه دامنه لغات زياد شه و كلي چيز ياد بگيرن ورخيلي كارهاي ديگه

عزیزم باید از اونچه که داری راضی باشی منظورم همه چیزه ، ظاهر ، مال ، مقام و همه چیز 

اونوقت آرامش داری ، مقایسه اول خودت رو داغون میکنه ، بعد از شما به بقیه هم سرایت میکنه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد