2777
2789

حدود دو هفته بود که سر یه مسئله ای همسرم با خانوادش به اختلاف خورده بود و یه جورایی دلخوری پیش اومده بود

من توی این دو هفته واقعا به اندازه چندین ماه غصه خوردم

کلا زمانهایی که پدر و مادر همسرم از همسرم یا از من ناراحت بشن نمیتونم تحمل کنم و خیلی سخت واسم میگذره نمیدونم چرا ! ☹️

تا اینکه دیگه بلاخره امروز قسمت شد و رفتیم آشتی کنون 🥹

با اینکه خیلی ترس و استرس داشتم و توی دلم کلی هم ازشون دلخور بودم و گاهی این فکر میومد به ذهنم که چرا اصلا باید برم ؟ مگه من کاری کردم ؟ و هزاران چیزای دیگه اما بلاخره دلو زدم به دریا و رفتم ... و باورتون نمیشه که وقتی روبه رو شدم باهاشون تموم اون فکرا و حتی ناراحتی توی دلم به یکباره از بین رفت و خشمم ناپدید شد ... و جاش توی دلم پر شد از محبت و عشق 🥺

خواستم بگم خدایاااا هزاراااان باااار شکرت واسه امروزی که قشنگ گذشت و تونستم کدورت ها رو از بین ببرم 🌸💗

و اینکه از ته دلم آرزو میکنم هرکسی با خانوادش به مشکل خورده و بینشون فاصله افتاده خیلیییی زود با هم آشتی کنن 

هیچی توی دنیا به اندازه ی صلح قشنگ نیست 🥺

الان واقعا میتونم از ته دلم بگم آخییییییش راحت شدم 🥴😄

واقعا به نظرم پدر و مادر تکرار نشدنی هستن ... خیلی زیاد باید حواسمون بهشون باشه ... من سنم کمتر بود این جمله رو زیاد درک نمی‌کردم ولی هرچی که سنم داره می‌ره بالاتر میفهمم که چه قدر عزیزن 🥹 کاشکی که هیچ کسی با پدر و مادرش توی دنیا به مشکل نخوره آمینننن 💗🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا برای منم دعا کن این حالتو تجربه کنم 

الان ۳ماهه دارم از غصه دق می کنم

مادرشوهرم ۳ماه پیش گفت می‌خوام ازدواج کنم و شوهرم باهاش دعوا کرد از اون روز قهر کرده هرچی زنگ‌ زدیم جواب نداد امروزم رفتیم خونش درو به رومون باز نکرد😭

همه امیدم‌ تو این ۳ماه به عید بود که انروز ناامید شد😭

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

دمت گرم آفرین 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
توروخدا برای منم دعا کن این حالتو تجربه کنم الان ۳ماهه دارم از غصه دق می کنممادرشوهرم ۳ماه پیش گفت م ...

انشالله خیلی زود با هم آشتی میکنید عزیزم نگران نباش 🌸

سوره یاسین بخون حالتو بهتر می‌کنه 💚

انشالله خیلی زود با هم آشتی میکنید عزیزم نگران نباش 🌸سوره یاسین بخون حالتو بهتر می‌کنه 💚

دلم برای شوهرم‌ می سوزه مثل بچه های سرراهی شده که مادرشون تو یه بازار شلوغ یهو دستشونو ول می کنن و میرن و پشت سرشونم نگاه نمی کنن

آخه چطور دلش میاد اصلا؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
دلم برای شوهرم‌ می سوزه مثل بچه های سرراهی شده که مادرشون تو یه بازار شلوغ یهو دستشونو ول می کنن و م ...

نگران نباش 🌸 

همه چی در زمان خودش به بهترین شکل ممکن اتفاق میوفته 

گاهی باید صبر کنی و بذاری گذر زمان خودش همه چی رو حل کنه

اون هم مادره و قطعا نمیتونه بچشو رها کنه و این دلخوری در زمان خودش از بین می‌ره و بلاخره با هم آشتی میکنن 

نگران نباش 🌸 همه چی در زمان خودش به بهترین شکل ممکن اتفاق میوفته گاهی باید صبر کنی و بذاری گذر زمان ...

آخه می خواد ازدواج کنه اصلا میگه پسرا بزرگ شدن مال زندگی قبلی منن تو زندگی جدیدم جایی ندارن اون دوتا برادرشوهرم زیاد براشون مهم نیست میگن به درک بره گم بشه اصلا ما دیگه مادر نداریم ولی شوهر من داره بال بال می زنه