عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8173 عنوان کل سرمایمون روی هواست میشه دعامون کنین 171 بازدید | 7 پست سلام توی این چند سال خیلی زحمت و سختی کشیدیم الان موقع برداشت بودولی کل سرمایمون روی هواستمیشه دعا کنین تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین. 1404/01/01 | 02:24 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amirmahdiiii عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2783 برات۵ صلوات فرستادم دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8173 چیشده گلم من همسرم شغلش ازاده الان بهم گفت سرمایه اش داره از دست میرهدعا کن لطفا اگه بره یه ضرر ۳ میلیاردی 😓 تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8173 خدا بهتون برکت بده سرمایتون تم حفظ و چند برابر بشع ممنونم ازتون تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
تفنچی عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 2576 من همسرم شغلش ازاده الان بهم گفت سرمایه اش داره از دست میرهدعا کن لطفا اگه بره یه ضرر ۳ میلیاردی 😓 حتما عزیزمنذر ایتام کن