2777
2789

کاری نمی‌خواد بکنی مرتب لباس خوب بپوش میان بعد حرف اولیه همین استرس چی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میکاپم‌ چطور باشه لباسم‌ تو اینا موندم‌ چون یکم شیطونی میترسم خنده‌م بگیره آبروم‌ بره جلوشو😂🫠

ن نترس 

عادی باش 

هرجا لازم بود بخند هرجا حرف شد بزن و....خشک نباش

لباستم که یه لباس پوشیده ولی شیک مثل کت شلوار با رنگای پاستیلی مثلا یا شومیز دامن یا....

میکاپ هم ساده ک بیشتر چهرت خودت باشه و فقط یه روحی به چهرت بده.

سعی کن بیکا حرف نزنی متین و موقر باشی 

و امیدوارم خوشبخت بشی عروس گلییییییی

ن نترس عادی باش هرجا لازم بود بخند هرجا حرف شد بزن و....خشک نباشلباستم که یه لباس پوشیده ولی شیک مثل ...

چون دوس پسرم میاد خاستگاریم‌ از بس ک دوسش دارم تا حالا نزاشتم هیچ خاستگاری بیاد خونه مون‌ برا همین اینجوری شدم مرسی راهنمای کردین ⚘️

منم اینو تجربه کردم.نگران نباش عزیزم

خیلی استرس دارم‌ بخدا فقط من پوستم گندمیه‌  ب نظرتون‌ چ رنگ پاستیلی بهم میاد اخه‌ میگن‌ برا پوستی‌ مث پوست من‌ نمیشه‌ رنگای پاستیلی