2777
2789
عنوان

حساسیت شیر خشک

250 بازدید | 21 پست

سلام ،

چون از اول شیرم کم بود  شبا بهش شیر خشک ببلاک کمکی دادم تا چهار ماه خورد دفعش هم خوب بود تا هفته پیش یهو دل پیچه و نفخ و یبوست شدید با نظر دکتر شیرخشکو عوض کردم اپتامیل دادم شکمش خوب کار میکرد اما تو مدفوعش رگه های خون بود ،دوباره دکترش شیر خشکو تغییر داد نان بهش دادم بازم تو مدفوعش‌ خون دیدم قطعش کردم ،وقتی شیر خودمو میدم رگه ی خون تو مدفوع نمیبینم 

الان هم تو تعطیلات هستیم دکتر خوب پیدا نمیشه شیرمم سیرش نمیکنه نمیدونم دیگه باید چیکار کنم بچم همش گریه می‌کنه با آب قند آرومش میکنم نمیدونم چیکار کنم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خون توی مدفوع به خاطر سرما خوردن روده هاشه فکر کنم بهش شیر خشک بده ولی مراقب باش که شکمش گرم باشه ....من که به محض دیدن خون تو مدفوعش بهش شربت سفکسیم میدادم خوب میشد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
حساسیت به پروتئین گاوی دارهاستایل پپتی بابد بدیاگر نسازه پپتی جونیوراونم نسازه نسخه میده میری خارجی ...

اینا مزشون چطوره؟

منتظرم دکترش بیاد خودش تجویز کنه دیگه میترسم سرخود بدم دوباره خدای نکرده نسازه

خون توی مدفوع به خاطر سرما خوردن روده هاشه فکر کنم بهش شیر خشک بده ولی مراقب باش که شکمش گرم باشه .. ...

نه اتفاقا گرم نگهش میدارم ،عربلر شیر خشک میدم اینجوری میشه حالت عادی که شیرمو میخوره خوبه خون تو مدفوعش‌ نیست

حساسیت به پروتئین گاوی دارهاستایل پپتی بابد بدیاگر نسازه پپتی جونیوراونم نسازه نسخه میده میری خارجی ...

شما تجربه ای داری

سلام عزیزم،

به عنوان یک مادر که خودم هم این مشکل رو داشتم، خیلی می‌فهمم که چقدر این وضعیت می‌تونه استرس‌زا باشه. من هم زمانی که شیرم کم شد، مجبور شدم شیر خشک بدهم و بعد از مدتی متوجه شدم که بچه‌ام دچار دل‌پیچه، نفخ و یبوست شدید شد. پس از مشورت با دکتر، شیرخشک رو عوض کردم، اما همچنان مشکل ادامه داشت و دیدم که تو مدفوعش رگه‌های خون هست.

در نهایت به توصیه‌ مشاور تغذیه و بدغذایی کودکان، ندا کلکته چی، متوجه شدم که ممکنه سیستم گوارشی کوچولوها نسبت به بعضی از شیرهای خشک حساس باشه. وقتی دوباره شیر خودم رو بهش دادم، مشاهده کردم که رگه‌های خون تو مدفوعش از بین رفت و شکمش بهتر کار می‌کرد.

فهمیدم که این وضعیت کاملاً طبیعی هست و خیلی از بچه‌ها در ماه‌های اولیه بعد از تغییرات غذایی یا شیر خشک، این مشکلات رو تجربه می‌کنند. برای حالا که دکتر پیدا نمی‌کنید، پیشنهاد می‌کنم که اگر مشکلی با شیر خودتون ندارید، ادامه بدید. همچنین می‌تونید به تدریج از تکنیک‌های آرامش‌بخش برای کاهش گریه استفاده کنید، مثل ماساژ آرام شکم یا گرفتن بچه به حالت ایستاده برای گاز معده.

البته مهمه که بعد از تعطیلات و پیدا کردن دکتر، حتماً یک مشاوره تخصصی بگیرید تا وضعیت دقیق‌تر بررسی بشه. من خودم با همون راهنمایی‌ها تونستم مشکل رو به تدریج حل کنم. امیدوارم به زودی حس بهتری پیدا کنید و بچه‌تون راحت‌تر بشه.

سلام عزیزم،به عنوان یک مادر که خودم هم این مشکل رو داشتم، خیلی می‌فهمم که چقدر این وضعیت می‌تونه است ...

ممنونم که وقت گذاشتید،شما شیر خشک دیگه امتحان نکردین که ببینید با اونم رگه خون تو مدفوع هست یا نه؟

من سه تا شیر امتحان کردم با هر سه تا این مشکل داشتم،شیر خودمو میدم اما شیرم سیرش نمیکنه و بچه همیشه از گرسنگی گریه می‌کنه و گاهی اصلا سینمو نمیگیره دنبال شیر خشکه،

خیلی ممنونم ازلطفتون

شما چه شیر خشکی به بچتون دادی؟ مزش با معمولی ها فرق نداشتعلایم حساسیت چی بود

دختز من رگه خون داشت. دکتر براش پپتی نوشت که سازگار نبود بعدش  نسخه کرد برای شیر خارجی که الان آلمانی میدیم.

فقط فوق تخصص گوارش کودکان ببرش متخصص اطفال سردرنمیاره

دختز من رگه خون داشت. دکتر براش پپتی نوشت که سازگار نبود بعدش نسخه کرد برای شیر خارجی که الان آلمان ...

اخی عزیزم انشالله این یکی بهش بسازه و باهاش سازگار باشه،منم با یه دکتر مشورت کردم بهم گفت  اپتامیل پپتی بهش بده ،دیگه از دیشب دارم بهش میدم امیدوارم بهش بسازه