سلام عزیزم،
به عنوان یک مادر که خودم هم این مشکل رو داشتم، خیلی میفهمم که چقدر این وضعیت میتونه استرسزا باشه. من هم زمانی که شیرم کم شد، مجبور شدم شیر خشک بدهم و بعد از مدتی متوجه شدم که بچهام دچار دلپیچه، نفخ و یبوست شدید شد. پس از مشورت با دکتر، شیرخشک رو عوض کردم، اما همچنان مشکل ادامه داشت و دیدم که تو مدفوعش رگههای خون هست.
در نهایت به توصیه مشاور تغذیه و بدغذایی کودکان، ندا کلکته چی، متوجه شدم که ممکنه سیستم گوارشی کوچولوها نسبت به بعضی از شیرهای خشک حساس باشه. وقتی دوباره شیر خودم رو بهش دادم، مشاهده کردم که رگههای خون تو مدفوعش از بین رفت و شکمش بهتر کار میکرد.
فهمیدم که این وضعیت کاملاً طبیعی هست و خیلی از بچهها در ماههای اولیه بعد از تغییرات غذایی یا شیر خشک، این مشکلات رو تجربه میکنند. برای حالا که دکتر پیدا نمیکنید، پیشنهاد میکنم که اگر مشکلی با شیر خودتون ندارید، ادامه بدید. همچنین میتونید به تدریج از تکنیکهای آرامشبخش برای کاهش گریه استفاده کنید، مثل ماساژ آرام شکم یا گرفتن بچه به حالت ایستاده برای گاز معده.
البته مهمه که بعد از تعطیلات و پیدا کردن دکتر، حتماً یک مشاوره تخصصی بگیرید تا وضعیت دقیقتر بررسی بشه. من خودم با همون راهنماییها تونستم مشکل رو به تدریج حل کنم. امیدوارم به زودی حس بهتری پیدا کنید و بچهتون راحتتر بشه.