taranom48 مدیر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 414 عنوان چجوری توی جمع با سیاست رفتار کنیم.و گیج بازی در نیاریم..؟!؟! | مشاهده متن کامل بحث + 8069 بازدید | 34 پست ها..شما..چه رفتارایی دارید..من خیلی سوتی میدم..بعدش اعتماد بنفسم شدیدا افت میکنه..جدیدا خیلی تو جمع بی اعتماد بنفس شدم..نمیدونم چجوری بالا ببرمش 1396/10/29 | 00:21 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helmajan عضویت: 1396/08/04 تعداد پست: 394 یه بار دیگم دوران مدرسه زنگ زدم خونه دوستم مامانش گوشی برداشت گفتم ببخشید فاطمه جون هست؟ گفت آره عزیزم بعدش من گفتم باشه یه لحظه گوشیییی......بعدش پشت تلفن آب شدم آخه خاک بر سر اون باید میگفت یه لحظه گوشی نگهدار نه من بیایین فقط یکم مهربون باشیم❤
taranom48 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 414 سلام منم سوتی میدم. مهمون اولین بار اومده بودن خونمون زن دوست شوهرم باکلاااااس همین که اومدن سلام عل ... وای چه ضایع:-):-):-)خدا خوبمون.کنه..واسه منم پیش اومده...گفتم وای چرا زحمت کسیدین..چرا بیشتر ندادین..عین خنگا ..انگار پایتختیه..اصلا حواسم نبود چی دارم میگمبعد دیدم حسابی گند زدم..الکی زدم به خنده..که شوخی کردم
taranom48 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 414 یه بار دیگم دوران مدرسه زنگ زدم خونه دوستم مامانش گوشی برداشت گفتم ببخشید فاطمه جون هست؟ گفت آره عزی ... اوووه...خیلی تابلویه..اخه چرا ذهن ما موقعیتا رو درک نمیکنه...احساس میکنم یه عصبی تو ذهنمون کمه این ارتباطاش کمتره:-):-):-)
باران_قاصدک**** عضویت: 1395/05/27 تعداد پست: 2542 تو چجوری میشی.. بگو شاید تونستیم به هم کمک کنیم نمیتونم دریت منظورمو برسونم.اخه اعتماد بنفس ندارم
taranom48 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 414 نمیتونم دریت منظورمو برسونم. اخه اعتماد بنفس ندارم منم اینطوریم