2777
2789

یعنی اگر خدایی نکرده همین فردا دیگه کلا نباشه روند زندگیتون به هم نمیخوره؟

چون من خودم خیلی وابسته شوهرمم عین بابام میمونه نباشه من از دلتنگی نمی‌رم از گرسنگی فکر میکنم میمیرم حس میکنم خیلی بی عرضه ام همه کارامو باید یکی دیگه انجام بده همه جدیده توی سرم میزنن که ما مستقل هستیم خاک بر سرت که محتاج شوهرتی خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین وسواسی شدم 

اره باید درست کنی خودته چون این یجور بیماریه بعدا خودت آسیب میبینی

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محتاج نیستم کارامو میکنم

ولی دلتنگی جونمو میگیره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

منم وابسته ام بهش 

قبلاً شاغل بودم 

اما واقعا دیگ حس کار کردن ندارم 

مادر بودن و مسولیت خونه سخته 

خانم های که بچه دارند و شاغل هستند و خونه زندگی میچرخونند 

واقعا احسنت دارند 

پس من نرمالم؟

کارهای شخصی خودم انجام میدم 

اگر نیاز باشه 

خرید و ...خودم میرم 

یا بچه میدم بهش 

خودم میرم خرید 

پول باشه از پس کارها بر میام 

توانایی پول درآوردن دارم به امید خدا 

اما فعلا بهتره سرکار نرم 

از کارهای شخصی شروع کن 

مثلا خرید لوازم آرایشی 

کارت بانکیت بسوزه بری عوض کنی 

نمی‌دونم سوپر مارکت گاهی 

سوپر میوه

علاقه و وابستگی نرمال خیلی هم خوبه 

اما نباید بی دست و پا به نظر برسی

چیکار کنم من هیچی بلد نیستم،؟

باید از کارای کوچیک شروع کنی

کارایی که خودت میتونی از پسشون بربیای ولی همسرتون انجامش میده البته همه مسئولیت همسرتون هم نباید از دوشش برداری

سعی کن بعضی روزا بدون همسر بیرون بری 

بتونی یه شغل برای خودت دسته پا کنی عالی میشه حتی اگه درامدش کم باشه

بیشتر تمرکزت رو روی خودت بزار سرگرم شو اینجوری برای خودت یه زندگی داری و شوهرت هم بخشی از زندگیت میشه نه کل زندگیت

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱