2777
2789
عنوان

امثال عید نبود فقط تغییر سال بود

111 بازدید | 6 پست

روزگاری بود که وقتی همدیگه رو می‌دیدیم ، خوشحال می شدیم ، حرفامون ، پر از دوستی و احساس بود ، تو کوچه ، در ها باز بود ، همه همو می‌شناختیم ، همسایه آش می پخت ، کاسه ای برامون می آورد .‌نون نداشتیم می‌رفتیم از همسایه می گرفتیم ، اخبار نبود ، اینترنت نبود ، ماهواره نبود و یه کوچولو تلویزیون که چقدر پای اوشین و پرین و نل گریه می کردیم ! حرفامون چی بود ؟ نمی‌دونم ولی دلار و سکه و بورس نبود ، مریض می‌شدیم ، آش مامان دارومون بود ، مدرسه ، کوچه و .. اصلا هوا هم فرق داشت ، ابر های تیره ، تو ظهر ، می اومد ، بارون و رنگین کمون و بوی خاک !!! صفا بود و خنده ، 

دلم تنگه برای اون روزها ، خیلی ها رفتن ، ولی خوش به حالشون که این دوران رو ندیدن ، 

آپارتمان نبود و از پنجره خونه ، اون دور دورا دیده میشد ، 

آرامش بود و ستاره های شب پر نور تر . برف ها ، بوی خوبی داشت مثل بوی باران .

همچین چیزی هم نداشتیم ، کسی نداشت ، 

چی شد ، شاید من اشتباه می کنم و به خاطر سنمه ، ولی دلم تنگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امسال درسته

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

واقعا اون روزا یه چیز دیگه بود همونطور که توصیف کردید

من یادمه ۹ ۱۰ سالم بود 

چقدر عیدا عید بود...

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
واقعا اون روزا یه چیز دیگه بود همونطور که توصیف کردیدمن یادمه ۹ ۱۰ سالم بود چقدر عیدا عید بود...

جامعه شور نداره ، همه فکر می کنند به خاطر تورمه ، البته اون هم هست ولی علت اصلیش یه چیز دیگس