2777
2789

آره چند وقت پیش فهمیدم دنیا آنقدری ارزش نداره که قهر بمونی با کسی 💔

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دنیاارزش نداره ولی همیشه من به این نتیجه میرسم.میترسم ازفردا بگه خودش اومد برا آشتی

بزار بگه

خیلی زود دیر میشه خیلی زود 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آره چند وقت پیش فهمیدم دنیا آنقدری ارزش نداره که قهر بمونی با کسی 💔

همون چون دنیا ارزش نداره و به قول معروف دنیا دوروزه

ادم نباید تو طول زندگیش با ادمایی که مشکل دارن باهاش رفت و امد کنه

مگه تا چند وقت جوونیم؟

همون چون دنیا ارزش نداره و به قول معروف دنیا دوروزهادم نباید تو طول زندگیش با ادمایی که مشکل دارن با ...

هرکسی نظری داره دیگه ولی به من ثابت شده دنیا ارزش این دل چرکین موندن و نفرت و کینه به دل نگه داشتن رو نداره

هرکسی نظری داره دیگه ولی به من ثابت شده دنیا ارزش این دل چرکین موندن و نفرت و کینه به دل نگه داشتن ر ...

به خدا منم دل بی کینه رو دوست دارم

ولی ده ساله خواهرشوهرم هرکاری کرده یا گذشتم یا هیچی نگفتم

اون بدتر کرده

حتی یه درصدم احتمال نمیدم که رفتارش درست بشه

اینو خواهرشوهر بزرگمم گفت.گفت از اول این نشکل بوده و قطعا تا هنیشه هست.گفت من اصلا نمیگم که خواهرم درست میشه

به خدا منم دل بی کینه رو دوست دارمولی ده ساله خواهرشوهرم هرکاری کرده یا گذشتم یا هیچی نگفتماون بدتر ...

خب دیگه من این حرفو فقط به شما نزدم که به همون خواهر شوهرتونم خطاب کردم که دنیا ارزش این کینه به دل گرفتنا و حسادتارو نداره درسته تابه جایی میشه تحمل کرد بعضی چیزارو