2777
2789
عنوان

چه حسی میگیرید داماد قراداد رهن خونه رو بزنه به نام پدر و مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع من نیستمنتها خانواده عروس یه پارچه گل هستن. خانواده دار و حلال خور و یا شخصیت

اصلا خیلی حرکت زشتیه 

مگر اینکه اون پول رو خانوادش داده باشن ک به نام اونا باشه

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ببخشید ولی مردایی که دارایی شونو به اسم این و اون میزنن حس عدم اعتماد میدن بهم....انگار کا میترسن یه روز از چنگشون دربیاریش

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

خودش میگه ما اینکارو احترام به بزرگتر میدونیم

وا...چه دلیل مسخره ای

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

خودش میگه ما اینکارو احترام به بزرگتر میدونیم

ببین اون پول خیلی مهمه...

چه احترامی اخه؟؟؟؟؟

ببین مثلا فرض کن اون آدم خدایی نکرده فوت کنه ...

حتی از اون پول هیچی به خانواده ش نمیرسه چون جز دارایی پدر مادرش حساب میشه...

به نظر من این مسائل نشون دهنده ی شخصیت آدم‌هاست.. ‌

شاید بگید که مهم نیست و حالا مگه چقدر پوله و....

ولی در آینده اگه ماشین و خونه و... بخره ام ممکنه به نام اونا بزنه..

باید تکلیف این چیزا از اول مشخص بشه کاملا...

اگه هنوز جهاز نبرده.. 

بگه من جهاز رو خونه ی خودت میارم نه خونه ی پدرت ..

اگه به نام پدرت باشه خودت جهاز بخر