2777
2789
عنوان

مامانایی که دختر دارین

236 بازدید | 26 پست

چطور به دخترم بگم اینکار خوب نیس؟

دخترم ۶...۷سالشه برادرزادم  پسره ۱۰..۱۱.....امشب خونه مامانم بودیم اینا رفتن تو اتاق خواب انیمیشن ببینن....در باز بود و من کلا میومدم میرفتم میدیدم دارن میبینن ولی خب دلم طاقت نمی‌داد و هعی سرشو میزدم با اینکه از هال مامانم بهشون دید داشت ولی نمیتونستم بی تفاوت باشم....اومدن پیش ما ی خورده بازی کردن دوباره رفتن من با ۵ تا ۷ ثانیه فاصله رفتم تو اتاق صدای خنده دخترم از بیرون میومد دیدم برادر زادم داره بچه رو قلقلک میده اون لحظه داشت شکمش رو قلقلک میداد...ولی ممکنه چند لحظه قبل قسمت بالا تنه دخترمو قلقلک داده باشه از رو لباس....من از چهره برادر زادم نگران شدم انگار جا خورد منو دید هعی ادامه داد ک ببین دارم شکمش رو قلقلک میدم....گفتم بسته پاشین میخوایم بریم...دیگ جداشون کردم.....حالا چطور ب دخترم توضیح بدم؟ نمیخوام ذهنش بره سمت اینکه ک چرا اینجور گفت مامانم...یا نمیخوام فکر کنه من نباید می‌رسیدم سر این صحنه....

بهش بگم تو خیلی دختر خوبی هستی و مودبی اصلا خوب نیس با پسرا قلقلک بازی کنی..پسرا خشنن ی وقت دستشون تن تو رو اذیت میکنه و بدنت درد میگیره؟

زنداداشم اصلا به این موارد توجهی نداره اصلا....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

انقد سخت نگیر بابا بچه هستن

ما خودمون کلی بازی میکردیم اون موقعه ها

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نواحی خصوصی و لمس بدن اینا رو بهش آموزش بده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری

دوره زمونه بدی شده

من دختر ندارم پسرام ۵سال و ۸سال هستن 

چن روز پیش با پسر فامیل که ۱۰سالشه بازی میکردن

همش نگران بودم

نیاز نیست چیزی بگی حساسش کنی همینکه آموزشهای اندام خصوصی و نه گفتن  رو بهش بدی

و غیر مستقیم مواظب باشی،کافیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
انقد سخت نگیر بابا بچه هستنما خودمون کلی بازی میکردیم اون موقعه ها

بچه های الان خیلی فرق دارن...برادر زادم تو سرچ تبلتش چیزای خوب ندیدم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
نواحی خصوصی و لمس بدن اینا رو بهش آموزش بده

آموزش دادم...ولی تو بازی یهو اون دست بزنه تا بچم بخواد واکنش نشون بده فایده ای نداره که....یک آن این اتفاق میافته

انقد سخت نگیر بابا بچه هستنما خودمون کلی بازی میکردیم اون موقعه ها

اون موقعی ها پیر 10ساله همه چی نمی دونست الان آمار تجاوز سو استفاده خیلی زیاد شده و عضو تربیت جنسی بچه ها باید بدوند حد و حدود تا جلوگیری بشه

بچه های الان خیلی فرق دارن...برادر زادم تو سرچ تبلتش چیزای خوب ندیدم

سعی کن اصلا بطور واضح نگی

مثلا یجور بگو این بازی ها خوب نیست ، مثلا باعث دلدرد میشه بگو دست نزنه به بدنت جوش میزنی 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

من به دختر۵سالم اینجوری یاد دادم با مهربونی 

جاهای خصوصیتو فقط مامان باید ببینه اونم بخاطر حموم کردنت.

بهیچ کس اجازه نده بهت دست بزنه قربونت برم.

اینا قشنگیای دختراست.باید مراقبشون‌باشیم.حتی بهش گفتم‌جلوی داداشت و بابات حتی بلوزت رو در نیار

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌