2777
2789
عنوان

یه دوست پاچه پاره دارم

158 بازدید | 20 پست

ازینا که قشنگ جوابتو میده نمیخوره ازت 

ولی در عین حال اهل بگو بخندو اینا ولی وحشی بشه هم وحشی خودشم خیلی سطح بالا میدونه ادمو ازار میده کلا اخلاقش خوب نیس شرایط زندگیشم سخت بوده خب 

چند تا کیس اینام داشته فککنم سر همین اخلاق گندش ولش کردن 

من موندم چجوری یه عالمه دوست داره با وجود این اخلاقش ؟ 

چجوریه این ادمای وحشی دوستا و ادمای دورشون انقد زیادن رو چ حسابی باهاشون دوست میشن 

البته گاهی میگم این جور ادما فقط به عنوان شهر بازی خوبن و خوش گذرونی برای زندگی و دوستی صمیمی خیلی بدرد نمیخورن مگر با مثل خودشون 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

من خودم نمیتونم همچین ادماییو تحمل کنم 

انگار ادم اهلی با وحشی نمیتونه کنار بیاد 

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چون از حقش دفاع میکنه شده پاچه پاره یا بهش حسادت میکنی؟

ب چیش حسادت کنم میگم زندگی سختی داشته اصلا متوجه نشدی انگار 

میگم چرا با اخلاق گندش اینهمه ادم باش دوست میشن برن با ی ادم خوش اخلاق خب 

چرا ادما جذب وحشیا میشن 

اینجور آدما بیشتر طرفدار هم دارن 

کلا تو نسل جدید 

هر چی بی ادب تر ، محبوب تر و خفن تر

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
مواظب باش درندگی نکنه برات

میکنه بارها کرده عادت کردم دگ یه وحشیو نمیشه کاریش کرد ک 

ب چیش حسادت کنم میگم زندگی سختی داشته اصلا متوجه نشدی انگار میگم چرا با اخلاق گندش اینهمه ادم باش دو ...

رفتار خودتو دیدی؟؟ 

خب شما خودت اصلا چرا باهاش دوستی؟؟؟ 

انقدر اذیتی جداشو 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

اینجور آدما بیشتر طرفدار هم دارن کلا تو نسل جدید هر چی بی ادب تر ، محبوب تر و خفن تر

خب چرا من ب شخصه ادم خوش اخلاقو ب دوستی میگیرم 

نه ادمی ک بد خلق باشه البته میگم شلید اطرافیانشم وحشین 

شبی حیوونا که وحشیا از وحشیا خوششون میاد 

رفتار خودتو دیدی؟؟ خب شما خودت اصلا چرا باهاش دوستی؟؟؟ انقدر اذیتی جداشو

اره دیدم چون نمیشناسی و تعریف محسوب نمیشه همه ازم تعریف میکنن هم متواضعم هم خوش خلق 

اتفاقا میگن ک فللنی چقد بداخلاقه خودشو سر میدونی اذبت میشن بقیم فقط من نیستم 

خیلی کمرنگ کردم ولی همسایه و ست یه جورایی مجبورم ی ارتباطی داشته باشم باهاش ..

بهترن سرب سرش نذاری خودتو ارامش بده شما الان باشوهرتی یاباکسی دیگه ای

من سینگلم چطور 

خب چرا من ب شخصه ادم خوش اخلاقو ب دوستی میگیرم نه ادمی ک بد خلق باشه البته میگم شلید اطرافیانشم وحشی ...

شاید😂😂

ولی من بیشتر اینطوری دیدم متاسفانه 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....