2777
2789

اون گفت شرایط اینکه بخوام برات وقت بزارمو ندارم...وقتی نمیتونم اندازه ای ک لیاقتته برات وقت و توجه بزارم ترجیح میدم کلا نباشم...

خودشم خیلی ناراحت بود؛بهش گفتم نشدن نداریم تو نمیخوای وگرنه اگر بخوای هرچقدرم ک سرت شلوغ باشه واسه وقت گذاشتن با کسی ک دوسش داری فرصت پیدا میکنی.

تک تک کاراشو گفت و گفت دوست دارم درحدی ک شایستته برات وقت بزارم و خب نمیتونم...

بالاخره ی روزی جدا میشیم الان بشیم راحت تریم و من تصمیم عقلانی گرفتم.

روز اول عیدی انقدر گریه کردم ک چشمام دیگ باز نمیشههه...قفسه سینه ام درد میکنه دست چپم درد میکنه....

حس میکنم دارم می میرم

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آیسان اسلامی رلت بود

نه

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

یک روزی افسوس میخوری ک چرا چنین روزی برای چنین ادمی اشک ریختی...‌‌‌

اجی من الان دارم میترکممممم

ارزش گریه هم ندارهآدمی که کلا هدف خاصی باهات نداشتهبیخیالش بشو

گفت فک نمیکردم ب اینجا بکشه.فک میکردم با این حجم مشغله کاری میتونم مدیریت کنم ولی نشد...

بهتر که رفت. منم همچین روزی یه نفر همچین حرفایی بهم زد و رفت بعدش با یه آدم بهتر آشنا شدم

دارم دق میکنم فقط خدا میدونه چ حالی دارم.همینجوری داره ار چشام اشکه ک میچکه

گلم منم بگم ایشون اصلا نمیخوادت یا متوجه شدی

میگه بحث نخواستن نیس بحث اینه ک شرایطشو ندارم وقت ندارم و این حرفا

بقرآن دارم می میرم