2777
2789
عنوان

رژ گونه شیگلم

172 بازدید | 16 پست

سلام خانما کسی رژ گونه شیگلم استفاده کرده؟ من کلا اهل رژ گونه زدن نیستم ولی خواستم امتحان کنم ارزش خرید با اون قیمت داره؟ و اینکه چه رنگی خوبه همه میگن لاو کیکو همه خریدن خز شده

منم لاو کیک اش رو دارم 

بد نیست 

بعد ۶ ماه هم باید بندازی دور اگه اهمیت میدی به این چیزاش 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم لاو کیک اش رو دارم بد نیست بعد ۶ ماه هم باید بندازی دور اگه اهمیت میدی به این چیزاش

خیلی رو صورت رنگه جیغی میزنه یا ملیح و دخترونست؟

یعنی بعد ۶ ماه تموم میشه؟

دوستم داشت راضی بود

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
خیلی رو صورت رنگه جیغی میزنه یا ملیح و دخترونست؟یعنی بعد ۶ ماه تموم میشه؟

نه جیغ نیست اصلا 

تموم نمیشه ولی ممکنه فاسد بشه که معمولا اینطور نیست 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
خیلی ممنون عزیزم کدوم رنگ؟

نمیدونم والا😅🤦🏻‍♀️فقط یادمه ازش خیلی راضی بود

از جنوب اصل گرفته بود

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

این رنگاشه شاید کمکت کرد تو انتخابت 

فرستادم میاد