2777
2789
عنوان

لنف نود گردن کسی تا حالا داشته؟؟

16921 بازدید | 63 پست

من الان نزدیک ۳ ۴ ساله یه دونه لنف پشت گردنم یه ذره برآمده س...دکترم رفتم همون ۳ ۴ سال پیش سونو نوشت و معاینه اینا کرد گفت چیزی نیسته انتی بیتوتیک داد خوب نشد دوباره یه دکتر دیگه رفتم هیچی نداد گفت عیب نداره مدلشه با هاش ور نرو😕 الانم ک ۳سال میگذره اصلا اندازش نه کوچیک شده نه بزرگ همینجوری مونده...کسی تجربه ای در این باره نداره؟ یعنی واقعا خطرناک نیس؟؟نگرانم کرده دکترم ک رفتم دگ باز دوباره برم😔

البته من دوتا دندون عقلای پایینم نهفته س یعنی یکمش بیرونه یکمش تو جا نداره کامل دربیاد ممکنه بخاطر اونم باشه که متورمه؟

کاربر @delbarjannهستم.(مشاوره و برنامه ریزی کنکور)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تابستون دوبار عمل کردم.دادم پاتولوژی .بدخیم بود.شیمی درمانی وبعدش پرتو درمانی کردم.

الان خوبین دیگه؟یعنی دیگه درمان خاصی ندارین؟

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
پسر منم کنار گردنش دو تا برآمده داره سه چهار ساله همینه.اگه خدای نکرده چیز بدی بود بلاخره تو این سال ...

اره منم همینو میگم هیچ تعییری نکرده ولی بعضی موقع الکی نگران میشم

دکتر تا سونو کرد متوجه شد وfniکردن وپاتولوژی معلوم شد که توموره.اگه رشد نکرده نگران نباش

آره رشد نکرده همون یه دونه هم هست انشاالله که چیزی نیس دگ حوصله دوباره دکتر رفتن ندارم😔 انشاالله شمتم همیشه سلامت باشین

آره رشد نکرده همون یه دونه هم هست انشاالله که چیزی نیس دگ حوصله دوباره دکتر رفتن ندارم😔 انشاالله شم ...

ممنون عزیزم.نشانه هاش تعریق زیاد شبانه ودرست غذا را نمیشه قورت داد وکاهش وزنه

ممنون عزیزم.نشانه هاش تعریق زیاد شبانه ودرست غذا را نمیشه قورت داد وکاهش وزنه

اهاا بعضی شبا عرق میکنم یکم ولی اونقدری زیاد نیس اون علایم دیگم ندارم

من تابستون دوبار عمل کردم.دادم پاتولوژی .بدخیم بود.شیمی درمانی وبعدش پرتو درمانی کردم.

الان خوبی؟چندجلسه؟

اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!