2777
2789
عنوان

دلم برای پدرم تنگ شده🖤💔😭

93 بازدید | 14 پست

پدرم فوت شده ناگهانی امروز خیلی دلم براش تنگ شده دلم خیلی بی تاب شده نمیدونم اصلا تاحالا اینطور نبودم شهر دیگه هستم نمیتونم برم سر مزارش🖤

میشه برای شادی روحش یه صلوات بفرستید🥲

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدابیامرزه کی فوت شدن

ممنون عزیزم خدا رفتگان شماروهم بیامرزه ۱۳ ساله پدرم فوت شده وقتی ۵ سالم بود پدرمو از دست دادم

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

منم بچه بودم بابام فوت شدن. همچنین روزایی دلتنگش میشم ولی میدونم جاش خوبه اروم میشم😍

خدارحمتش کنه عزیزم 🖤منم بچگی پدرمو از دست دادم بعد سالها امروز خیلی دل تنگش شدم خداروشکر منم خواب پدرمو دیدم میدونم جاش خوبه 🥲

پس غصه نخور که اونجا هم بابات اذیت میشن قشنگم😘😘

قربونت برم عزیزم ممنون بابت دلگرمیت عزیزدلم❤️😘

ممنون عزیزم خدا رفتگان شماروهم بیامرزه ۱۳ ساله پدرم فوت شده وقتی ۵ سالم بود پدرمو از دست دادم

عزیزم سخته خیلی سخته برات آرزوی روزای خوب رو دارم 💓🫂

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

عزیزم سخته خیلی سخته برات آرزوی روزای خوب رو دارم 💓🫂

قربونت برم ممنونم عزیزم مرسی از دلگرمیت❤️😘