ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ولی بااین وجود سختی هاش بله برمیگشتم ب عقب بازم وکالت انتخاب میکردم چون روحیم ب این کارمیخوره روحیه لطیفی ندارم ک سختم بشه و تحملم بالاست
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️ 🤦🏻♀️یه تحقیق بد نیست ادم بکنهناسلامتی داری وارد جامعه تحصیل کرده ها میشی زشت نیست ...
متاسفانه بخاطر عدم اگاهی و جو گیری هس بعد دوران دانشجویی سختی کارو ببینن متوجه میشن چی ب چیه
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
منم روحیه لطیفی ندارم میتونم تحمل کنم ولی میترسم حقو زیر پا بزارم
اولویتتون مادی دنیوی نباشه حقو زیر پانمیزاری من حاضرم خرج اجاره دفترمو نتونم بدم ولی پرونده ب دفاع از ناحق نگیرم!
ولی یه چیزی...گردنبند ترازوی عدالت خیلی خزه؟😂من عاشقشم...تصمیم داشتم اگه حقوق قبول شدم حتما یه طلاش ...
این خوبه ک عدالت رو مدنظرقرار بدید ولی پیشنهادمن فرشته عدالت هست ک یکی بخرید اونم بعد قبولی ازمون و کاراموزی
دوران دانشجویی اینکارا معنی نداره چون هر حقوق خوانده ای حقوق دان و وکیل نیس و این صرفا برا جامعه حقوق دان هاس
اگ ب این حرفه علاقمندید زمان سوگند نامه باخودتون عهد کنید ک ب دفاع ناحق پرونده نگیرید و درراه دفاع حق قدم بردارید
اینجور پایبند ب عهدتون میمونید و پرونده ناحق نمیگیرید
این خوبه ک عدالت رو مدنظرقرار بدید ولی پیشنهادمن فرشته عدالت هست ک یکی بخرید اونم بعد قبولی ازمون و ...
بله درسته...کلا بیشتر واسه این گفته بودم که یه انگیزه ای بشه برا درس خوندن بیشتر...کلا به نظرم نماد عدالت برای همه اشخاص جامعه قشنگه...چون یه ارزش عمومیه کلا...شغل خاصی نداره