2777
2789

بیش از ۲۰ ساله که توی این محل هستیم ، یه همسایه داریم 

۵ تا پسر داره ، ۴ تا ام دختر 

۶ تاشون ازدواج کردن و هرکدوم ۲تا بچه دارن 

هر سال میان اینجا صدای خنده و بازیاشون میاد چقدر گرم و صمیمی ان 

حالا اینجاش جالبه که اون ۴ تا دختر بچه های واقعی شون نیستن 

بچه های برادرشوهر  اون خانوم هستن ولی مثل بچه های خودش دوسشون داشتن و محبت میکردن

اینه نتیجه تربیت درست ، همیشه در کنار هم خوب و خوشحال و دور هم جمع ان ... 

انقدر کینه توزی نکنید 

درگیر تیکه انداختن نباشید راه خودتونو برید

اگه پسرتونو دوست دارید ، پسرتونم عروسشو دوست داره 

اگه برادرتونو دوست دارید ، برادرتونم عروسشو دوست داره 

عروس ، خواهرشوهر ، مادرشوهر خوبی باشید 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

آره اما الآن دیگه با این تورم گرانی خوب نیست 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از دیدن همچین خانواده‌هایی لذت میبرمبنظرم پدر مادر خیلی میتونن روی روابط صمیمانه خواهر برادر تاث ...

البته اینا پدرشون خیلی بداخلاق بود و مادرشونو میزد 

ولی خیلی زود کور شد برا همین دیگه آروم شد

چی خوب نیست ؟

پر جمعیت شدن 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن
پر جمعیت شدن

نه ، حالا فرزندآوری رو ترویج نکردم 

منظورم این بود که چقدر خوبن باهم ، با اینکه جمعیتشون زیاده اما حتی یکیشون هم راهشو جدا نکرده 

نه ، حالا فرزندآوری رو ترویج نکردم منظورم این بود که چقدر خوبن باهم ، با اینکه جمعیتشون زیاده اما حت ...

آها از این لحاظ درسته.

اما یه وقت چششون نزنی 😅

آها از این لحاظ درسته.اما یه وقت چششون نزنی 😅

نه من خوشحال میشیم که اونارو میبینم ، به چشم حسرت نگاه نمیکنم 

چون خودمون هم نوه داریم با بچه های اونا همبازی ان