2777
2789

من خیلی لاغرم سایزم34هست فک کنم. مجبورم برا یه لباس مدتها بازارو زیرو رو کنم.. اخرشم ک 36پیدا میکنم بازم گشاده بهم.. از طرفی خیاطی ک کارش خوب باشه سراغ ندارم ی بار شلوار دوختم هم پولم رفت هم پارچم... لباسای زنانه برام پیدا نمیشه. مجبورم از بچگانه لباس بگیرم ک اونام بچگانن خب. شما چیکار میکنید بااین سایز😥خیلی خسته شدم. 

منم ۳۴ هستم 

شلوار لی که بگ میگیرم سایز ۳۰ که همه جا هست این سایز 

مانتو هم یکم گشاد 

خداروشکر الان لباسای گشاد مده 

الان هم برای عید پارچه خریدم دادم خیاط اندازه خودم دوخت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بدید تولیدی بدوزن مگه کوچیک ترین سایز ۳۶ نیس

کوچیکترین سایز زنانه 36هست. منه بدبخت سی سالمع ولی سایزم34😑😑دخترانه حساب میشم. میگم ک لباسای دخترا پونزده ساله اندازمه

منم ۳۴ هستم شلوار لی که بگ میگیرم سایز ۳۰ که همه جا هست این سایز مانتو هم یکم گشاد خداروشکر الان لبا ...

اخه بمن اصلا لباس گشاد نمیاد .کمی افتادگی شانه دارم ک اصلاااا لباس گشاد بهم نمیاد زار میزنه تو تنم. سینه هم ک اصلاااا ندارم.. شوهرمم خیلی بدش میاد از لباس گشاد اینه ک همیشه سر لباس مصیبت داریم

خواهر من 46 هست پیدا نمیکنه شما هم سخته واقعا من شلوار گرفتم برام گشاد شد مجبور شدم خودم تنگش کنم من ...

اگ شلوار جین میخری مردونه بگیر شنیدم قدشون بلندتره.

نه بابا من قدم کوتاهه باید قد نود بگیرم همیشه شانس من همیشه 100 هست

خب قد نود ک همه جا هست تازه کوتاهترشم هست. من خودم اگ پارچه شلوار بلند باشه درمیارم. باز شلوارو میشه یه کاریش کنی ولی لباس خصوصا لباس مجلسی و شومیز برام پیدا نمیشه😥

خب قد نود ک همه جا هست تازه کوتاهترشم هست. من خودم اگ پارچه شلوار بلند باشه درمیارم. باز شلوارو میشه ...

نه والا همه ی خونگیا 100 هست کمتر پیدا میشه شلوار لی هم شانس بیارم پیدا کنم