2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین بچه من و جاری

240 بازدید | 18 پست

سلام خانومابراشماهم تاحالا پیش اومده ک خونواده همسرتون فرق بزارن بین بچه شما وبچه های جاریتون ادامشو میگم الان

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

من عروس بزرگه هستم مادرشوهرم رحمت خدا رفته وپدرشوهرم زن گرفتن کلا دو تا داداش هستن همسرم که همه توی ساختمونیم من سی سالمه و ی پسر دارم وهم عروسم بیست وپنج دوتادختر ماسری قضیه ای دعواشدیم با زن پدرهمسرم و جاری ک فهمیدم جاری میومده پیش من حرف اونارومیزده وحرفای منو میبرده برای اون وخلاصه سرتون ودردنیارم ک ادم بده این قضیه من شدم وجاری و زن پدرهمسرم کلا پشت هم دراومدن وپشت منوخالی کردن ازاون ب بعد فرق میزارن بین پسرمنو دخترای اون

نصیحت امشب:تا دلتون بخواد پولدار گرسنه دیدم تحصیل کرده بیشعور دیدم خوشگل بی شخصیت دیدمفقط آدم بودن و انسانیت داشتن مهمه رفیق!

مادرشوهرت ترکه؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت امدم وقطع کردم اماخوب چون توی ساختمونیم وصداهاشون میاد عصبی میشم و اینکه پسزمن ماشالله شیطونه همش بهش بی حرمتی میکنن خسته شدم عصبی شدم

خانواده پدریم بین بچه های منو عموم فرق میذاشتن منو بیشتر دوست داشتن این باعث شد از من کینه بگیرن

🥺🥺چرا اخه بایدفرق باشع بین بچها 

🥺🥺چرا اخه بایدفرق باشع بین بچها

هی نمی‌دونم من یکم سفید تر بودم کلا خونواده پدریم از سبزه ها بدون میاد اونا سبزه بودن فک میکنم برای این بود ولی من خیلی ناراحتم که باعث دشمنی بینمون شد

هی نمی‌دونم من یکم سفید تر بودم کلا خونواده پدریم از سبزه ها بدون میاد اونا سبزه بودن فک میکنم برای ...

عزیزدلم 🥺من همش میگم پسرمن خدارو داره اونامهم نیستن پدرومادرخودمم خیلی هوامونودارن امامیشنوم صداهاشونو عصبی میشم ک چراباید اینقد فرق باشه درد ب دلم برای پسرم میشع درصورتیک من وپسرم خیلی خیلی سرترازاوناهستیم

عزیزدلم 🥺من همش میگم پسرمن خدارو داره اونامهم نیستن پدرومادرخودمم خیلی هوامونودارن امامیشنوم صداهاش ...

مهم نیست خونواده مادری منم همینجوری میکردن باهام و اصلا برام مهم نیست به پسرت بگو تا تحت نباشه من دیگه جواب سلام خونواده مادریمو نمیدمش از بس اذیتم کردن

مهم نیست خونواده مادری منم همینجوری میکردن باهام و اصلا برام مهم نیست به پسرت بگو تا تحت نباشه من دی ...

کاش منم بتونم اهمیت ندم وبیخیاال باشم چرا اینقد ضعیفم اخه 🥺پسرم چهارسالشه کوچولوهه هنوز درکی ازاین قضیه نداره خیلی وقتا نمیزارم ک بره پیششون امابچست یهومیدوهه میره ک اونام تنها دعواش میکنن چون شیطونه اماخوب بچست چ انتظاری باید داشت ازبچه

عه شبیه خانواده همسر من نامادرشوهری داشتن سخته

خیلی تامادرشوهرم بود س چهارسال اول زندگیم زندگیم گلستون بود ازوقتی نیست خیلی اذیت شدم 

کاش منم بتونم اهمیت ندم وبیخیاال باشم چرا اینقد ضعیفم اخه 🥺پسرم چهارسالشه کوچولوهه هنوز درکی ازاین ...

بیشوعور تشریف دارن آخه بچه چهار ساله دعوا کردن داره متاسفم واسه خانواده شوهرت فکر کردم بزرگتره پسرت ولشون کن این آدم های پست ارزش ناراحتی ندارن بزار هر گلی می‌خوان بزنن به سر جاریت و بچه هایش بزنن

بیشوعور تشریف دارن آخه بچه چهار ساله دعوا کردن داره متاسفم واسه خانواده شوهرت فکر کردم بزرگتره پسرت ...

🥺🥺🥺💔چی بگم والاا خدا جواب دل شکستمو ازشون بگیره