2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر همین وضعیت مادربزرگم زندگی مامانم اینها رو مختل کرده بابام از کت و کول افتاده از بس مادرشو دوطبقه بالا پایین برده تا دکتر برن هر روز صبح چشم نمالیده اونجاست مثل یه زن تمام کارهای خونه مامان بزرگمو انجام میده بهش میرسه  عمم و پسرش طبقه پایین میشینن !!عمموم آسم داره نمیتونه کمک فیزیکی کنه  دو دقیقه دیر برسه اونجا کلی مادربزرگم زنگ میزنه به عموم که فلانی نیومد کجاست !!یا هی خونه زنگ میزنه  بابای منم که جوون 14 ساله نیست که قدرت بدنی کافی داشته باشه نمیتونه مامانشم ول کنه تازه مامان بزرگمم نمیزاره یه نامحرم بلندش بکنه کلی اخلاق های خاص داره بابام باید بلندش کنه مشکل یکی دوتا نیست که تازه پسر اولم هست بابام فکر نکن یه روز دوروزه این وضعیتا نه ! 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
پس الا اذیت شدنت و درک میکنم اینه ک نمیتونی تحمل کنی  حالا من ی چیز میگم گوش کن جلو شوهرت ب هم ...

نکن خواهر من آموزش دورویی نده😑😣

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
پس الا اذیت شدنت و درک میکنم اینه ک نمیتونی تحمل کنی  حالا من ی چیز میگم گوش کن جلو شوهرت ب هم ...

ممنون عزیزم من‌الانم همینطورم ولی شوهرم تیزه میفهمه

پسرم ❤❤😍😍😘😘
خوب خیلی سخته یه پرستار بگیرن

اوووف عمران وگرنه تاحالا صدبار گرفته بودن میگم که اخلاقای بخصوصی داره

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیزم شما اینو میگی ؟گفتن نداره بابای من میره زیر مادربزرگم لگن میزاره سوند براش میزنه 3 تا دختر دار ...

عزیزم مشکل بابات با استارتر خیلی فرق داره. بابات این کارها رو برای مادرش انجام میده و وظیفشه ولی آدم در قبال برادرشوهرش وظیفه ای نداره.

در مورد شما باید با همه عمه و عموهاتون تقسیم وظایف کنید. البته وقتی پسرها ارث دوبرابر می برند وظیفه اشونم دو برابر دخترهاست.

عزیزم مشکل بابات با استارتر خیلی فرق داره. بابات این کارها رو برای مادرش انجام میده و وظیفشه ولی آدم ...

استارتر گفت خواهر شوهر و مادرشوهرم میگن رامش کردن بنده هم توضیح دادم که با این مورد بابام و رفتار اونها بازم مادرم سکوت مبکنه دیگه بدتر این نیست که ! اگه بحث وظبفست که خواهرهای بردارشوهرشم وظیفشونه لباس داداششونو بشورن نه عروس!! قصد من از گفتن این حرفا چیز دیگه ای بود نه اینکه چرا بابام کمک میکنه یا نمیکنه!!بعد چه ربطی به سهم بردن و نبردنه !!مگه باید یه بچه به مادزش چون بهش بیشتر میرسه یا نه باید کمک کمتر و بیشتر بکنه !بحث بی محبتی و بی مهریه خدارو شکر پدرم به مال باباس چشمی نداره وگرنه این همه سال که پدرش فوت کرده ادعای ارثشو میکرد !!حرفتون برام تعجب داره !! پدرم به خاطر ارث کمک نمیکنه بیشتر از 15 ساله پدربزرگم فوت کرده !

استارتر گفت خواهر شوهر و مادرشوهرم میگن رامش کردن بنده هم توضیح دادم که با این مورد بابام و رفتار او ...

ببخشید فکر کنم متوجه منظور من نشدی. پدر شما زیر مادرش لگن میذاره و وظیفشه. اما استارتر وظیفه نداره برای برادرشوهرش لباس بشوره. پس این که عمه شما کمک نمی کنه نمیشه با کمک نکردن خواهرشوهر استارتر مقایسه بشه. 

در ضمن هیچ خواهری وظیفه نداره لباسهای برادرشو بشوره.

محبت هم به ارث ربطی نداره منم همچین حرفی نزدم. صرفا اگر باباتون دو روز در هفته مراقب مامانشه عمه اتون هم وظیفه داره یک روز رو به عهده بگیره.