مامان_بهاری5 مدیر استارتر عضویت: 1388/11/21 تعداد پست: 3160 عنوان این احمد نجفی چقدر دروغ گفت تو دورهمی 989 بازدید | 28 پست عجبااااا گفت من شورای شهر شرکت نکردم اهل سیاست نیستم هر کجا مرز کشیدند شما پل بزنید 1396/10/28 | 18:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shamdoni عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 3305 چقدر هم لوس حرف ميزنه،اصلا ابهت و جذبه نداره يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
barbiii14871 عضویت: 1393/04/12 تعداد پست: 26304 اصلا خوشم نیمدیه جوری بود کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
barbiii14871 عضویت: 1393/04/12 تعداد پست: 26304 فقط ماشالله خوشتیپ و استایل خوبی داره تو این سن کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
مامان_بهاری5 مدیر استارتر عضویت: 1388/11/21 تعداد پست: 3160 واقعا.دیدین اونجا که مدیری گفت شما شورای شهر شرکت کردین گفت نهههه مدیری چطور به دوربین نگاه کرد هر کجا مرز کشیدند شما پل بزنید
زمرد1367 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 3730 نجفي ازون پاچه خاراي روزگار و نون به نرخ روز خوره يه چيزي تو مايه هاي شريفي نيا پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 فقط ماشالله خوشتیپ و استایل خوبی داره تو این سن از بس که سرخوشه خوشتیپ مونده😁 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
barbiii14871 عضویت: 1393/04/12 تعداد پست: 26304 از قیافه مدیری مشخص بود حرص داره میخورهآخه مدیری یه چیز میپرسیداین چرت و پرت جواب میداد حرفمو میپیچوند با جمله های تموم نشدنی😑 کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
الهام_ش21453 عضویت: 1392/04/06 تعداد پست: 8820 بچه هاگفت دوتازن داره ؟مهمون داشتیم درست نفهمیدم خودش که نگفت 🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
۷۵سوگند عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 285 کلا ی جوری بود ب دل نمینشست کلا طرز حرف زدنش شبیه دخترایی بود ک کلاس میزارن الکیمیگ ی پسری دارم قدش بلند میگم میاد و اینا نمیترسم دقیق یادم نیس چی گفت در مورد پسرش فقط یادمه کلاس میزاشت😂😂
آرزو_گلی عضویت: 1395/07/06 تعداد پست: 10568 من ندیدم دوستان..واقعااینارو گفت؟اما من سبک حرف زدنش یجوریه دوس ندارم
barbiii14871 عضویت: 1393/04/12 تعداد پست: 26304 بچه هاگفت دوتازن داره ؟مهمون داشتیم درست نفهمیدم نهیه زن داره که ۲۰ سال از خودش کوچیکتره کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒