2777
2789
عنوان

با گاز بخاری میشه مرد

105 بازدید | 6 پست

شوهرم نمیتونست بخاری رو روشن کنه بخاطر دعوای الکی که دیشب کردیم بهونه میاورد اومدم روشن کنم دودکششو از وسط بیرون کرد که بتونه روشن کنه ولی نتونست من روشن کردم به نظرتون اینجوری بمونه بمیرم خودکشی حساب میشه ؟

از زندگیم خستم 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عامو عید رو به مردم کوفت نکن بذار یه وقت دیگه خود کشی کن اگه یکی خواست بیاد سر خاکت بیامرزی بگه

😂

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

بله لوله اگه سرجاش نباشه گاز منواکسید کربن وارد خونه میشه و باعث خفگی میشه.و شما با علم به دونستن این قضیه اگه بخواین بزارین به همون شکل بمونه چون از زندگی خسته این.بله خودکشی محسوب میشه.

عزیزم هیچ کس ارزش نداره که بخوای اون دنیات و بخاطرش خراب کنی و در عذاب باشی