۵۶_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 599 عنوان کسی میتونه اینو معنی کنه فک کنم کوردی نوشته باشع 68 بازدید | 9 پست عکسه الان میزارمش خداکنه آپلود بشع کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁 1403/12/30 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6180 هر وقت عکس اومد لایک کنین تا ترجمه کنم بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
۵۶_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 599 هر وقت عکس اومد لایک کنین تا ترجمه کنم کوتایی سال نزدیکه پیمخوشه وهک بنهمالهیهکلهنیو کالی خوماندا کیشهکانچارهسهر بکهین و سهرکهوتووتر بیناین نوشته ی سری علامتا داره من نمیتونم بزارمش کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6180 کوتایی سال نزدیکه پیمخوشه وهک بنهمالهیهکلهنیو کالی خوماندا کیشهکانچارهسهر بکهین و سهرکهو ... بله این خط کوردی هست و یه سری علامت ها داره راستش کوردی منطقه ما با این کوردی یکم متفاوته و ترجمه درست و کامل رو نمیدونم چند نفر از دوستان کورد کردستان رو تگ کنیم بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
۵۶_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 599 بله این خط کوردی هست و یه سری علامت ها داره راستش کوردی منطقه ما با این کوردی یکم متفاوته و ترجمه د ... ممنونم🤍 کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6180 @azpm @کردستان_زیبااا بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
پژواک_کوهستان عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 6180 ممنونم🤍 خواهش میکنم من که نتونستم معنی کنم😅 بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 6983 کوتایی سال نزدیکه پیمخوشه وهک بنهمالهیهکلهنیو کالی خوماندا کیشهکانچارهسهر بکهین و سهرکهو ... میگه اخر سال نزدیککه دوس دارم مث ی خونواده مشکلاتمونو حل کنیم و موفق بشیم بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
۵۶_nora مدیر استارتر عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 599 میگه اخر سال نزدیککه دوس دارم مث ی خونواده مشکلاتمونو حل کنیم و موفق بشیم مرسی عزیزم کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁