2777
2789

پریودام خیلی وحشتناکه امروز صب که از خواب بیدار شدم پریود شدم میرم دسشویی ببخشید انقد واضح میگم خونم لخته میشه و خیلی پررنگه ولی تو پد چیز زیادی نمیریزه

از دردم دارم میمیرم توروخدا کمکم کنین بخاطر چی خونم اینجور میشه؟

چی بخورم دردم بهتر شه😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش چیکار کردین؟بهتر شد؟

اره یه مدت دارو خوردم رفع شد بستگی به اندازه و محل قرار گرفتنش داره که اونو دکتر تشخیص میده که چکار کنین اصلا نگران نباشی چون اعصاب خراب هر حال رو تشدید میکنه اروم استراحت کنین و ذکر بگین 

خدایا شکرت 
اره یه مدت دارو خوردم رفع شد بستگی به اندازه و محل قرار گرفتنش داره که اونو دکتر تشخیص میده که چکار ...

معدم خالی بود دولقمه صبونه خوردم بعد قرص خوردم قرصه خیلی قوی بود ولی دردمو بهتر نکرد الان حالت تهوع گرفتم چیزی نیست بخورم الان؟