2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

184 بازدید | 16 پست

دوماهه باهمیم خیلی پسرخوبیه چیزبدی ندیدم ازش

پیج شخصیش فقط منوفالوداره بقیه پسرن

امروز تواینستابودم یهودیدم باپیج کاریش عکس یه خانومو ک اهل استانبوله لایک کرده پوشش خوبیم نداش درشت هیکل و پرازتتوبود دنیا رو سرم خراب شد پیج دختره رونگاکردم دیدم فالوش داره بهش گفتم ب چ حقی عکس یه زن دیگه رو اونم با این پوشش لایک کردی اونم گفت ک وقتی استانبول کارمیکرده این زن صابخونشون بوده و میومدن بهشون سرمیزدن همیشه (اون خونه ای ک پارتنرم توش بوده۵تاپسرباهم گرفته بودنش)

گف اینم قبلا فالوکردم الان نکردم ک منم بهش گفتم نمیخوام حس بدگرفتم این رابطه رو ادامه نمیدم(خیلی دوسش دارم🥲) (یکی ازپستاشو۴روزپیش لایک کرده بود ک گف اونو شاید دستم خورده)  اونم گف توبیخودمیکنی ادامه نمیدی مگه دست خودته

بعد درجا لایکاشوبرداشت و اون خانومو آنفالو کرد گف بیاخیالت راحت باشه من بقیه رومیخوام چیکاروقتی تورودارم

تاشب باهاش سردبودم هی پیام میداد درست جواب نمیدادم چنبارزنگ زد برنداشتم شب دیگه حرف زدم و بخشیدمش ولی من ازونموقع تا الان مث ابربهار دارم گریه میکنم توروخدا یجوری راهنماییم کنین من زیادی حساسم یا حق دارم حالم اصن خوب نیس

الکی حساس شدی 

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا من حس خیانت دیدن بهم دس میده تواین مواقع😞

چون تو مثل من حساس و متعصبی 

منم دقیقا همینجوریم 

وقتی با شوهرم دوست بودم  توو لپ تاپش فیلم پ ورن دیدم،داغون شدم. کلی هم دعوا و قهر.آشتی کردم اما یادمه خیلی اذیت شدم و هنوزم حالم بد میشه فکر میکنم که این چیزا رو نگاه میکنه. بدن زنای دیگه رو نگاه کرده. 😔

چون تو مثل من حساس و متعصبی منم دقیقا همینجوریم وقتی با شوهرم دوست بودم توو لپ تاپش فیلم پ ورن دیدم ...

وااای چقدمث منییی من ازعصره دارم گریه میکنم میگم شایدمن زشتم ک اینولایک کرده همشم میگه توقشنگترین دختردنیایی اما منی ک کوه اعتمادبنفس بودم بعداین قضیه اعتمادبنفسم صفرشدهههه هی دارم دنبال ایرادتوخودم میگردم از سرشبه گیردادم ب بینیم میگم شاید بایدعمل کنم یالباموژل بزنم زیادی نچرالم هیچ چیزعملی و ژلی ندارم

وااای چقدمث منییی من ازعصره دارم گریه میکنم میگم شایدمن زشتم ک اینولایک کرده همشم میگه توقشنگترین دخ ...

وای دقیقا منم تووخودم دنبال عیب میگشتم.

اعتماد بنفسم صفر شده بود.چقد گریه میکردم.

حتما برو با یه مشاور حرف بزن که آروم بشی. من میفهمم چقد آزاردهنده ست برات.

وای دقیقا منم تووخودم دنبال عیب میگشتم.اعتماد بنفسم صفر شده بود.چقد گریه میکردم.حتما برو با یه مشاور ...

من نمیتونم آروم شم اصلا😞

هی ب خودم میگم مهم نیس کاری نکرده ک

بعدمیرم روعکسای خودم میگم بزارببینم کجام زشته