بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امشب تو مراسم یه داستانی گفت از مردی که شب قدر نتونست مناجات بکنه خوابش برده بود یا چنین چیزی بعد رفته بود پیش یکی از ائمه و گفته بود آقا شب قدرم خیلی بدون توشه و فایده گذشت حضرت گفته بود نه اینقدرا هم نبود آبی که خوردی و گفتی یا حسین همین کفایت میکنه
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
چند سال شب قدر دعا نمیخونم .چون تغییر سرنوشت از پس من برنمیاد .خدا نوشته من نمیتونم پاک کنم .البته ا ...
به قول خودتون نظر شما کاملا محترمه ولی من در این باب یه چیزی شنیدم از دکتر قمشه ای که مفسر و پژوهشگر قران بودن...میگفتن وقتی شما دعا میکنی نگو دعای من اثر نداره سرنوشت من نوشته شده و تغییر نمیکنه این دعای شما میره در ازلیت...میره قبل خلقت و نوشته شدنه سرنوشتت...حالا ایشون اینو به زبون ساده واسه ادمای امثال من گفتن ولی برام جالب بود گفتم شاید واسه شمام اگر ابهامی هست رو رفع کنه