2777
2789

دوتا مشت جو پوست کنده و یه مشت جو پرک رو بشور و با یه تیکه مرغ و بال مرغ و یه پیاز درشت که ریز شده بریز داخل یه قابلمه و از آب پرش کن زیرشو زیاد کن چندتا قل بزنه بعد دو قاشق برنج خام و یک و نیم هویج و رنده کن بهش بزن نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه مرغ بهش بزن و دو قاشق پر رب گوجه فرنگی و چند قاشق روغن مایع بزار سه ساعت با حرارت ملایم بپزه وسطاش مرغ رو در آرو استخوناشو جدا کن گوشتاشو بریز دوباره تو سوپ.آخرش دونه های ذرت یه مشت بریز توش با پنج قاشق جعفری زیرشو خاموش کن و یک لیمو توش بچکون.یعنی عالی میشه مزش

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

جو .پیاز خرد شده.هویج.مرغرو باهم بزار بپزه.وقتی مرغش پخت بردار ریش ریش کن دوباره بریز توش آخرش سبزیتو بریز.بعد تو ی ظرف جدا رب و نمک و فلفل رو با روغن کمی تفت بده بریز تو سوپ.عالی میشه.اگه دوست داشتی ذرتم بریز

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج.

سیب زمینی رنده شده ریز .

پیاز رنده شده ریز 

قارچ 

جو 

هویج رنده شده بسیار کم 

مرغ

همرو بریز تو زدپز بعد از چهل و پنج دقیقه درشد باز کن مرغاشو دربیار ریش ریش ریز کن بریز داخلش 

نباید خیلی اب داشته باشه اگ زیاد بود درشو باز بزار  بزار بقله و جعفری خرد شدم یکم بریز داخلش

البته من خودم از مرغی که توی سوپ ابپز میشه بدم میاد بخاطر همین مرغمو جدا توی ابی که توش ابلیمو و پیاز ریختم میپزم و بعد میریزم تو سوپم  

خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو ...
دوتا مشت جو پوست کنده و یه مشت جو پرک رو بشور و با یه تیکه مرغ و بال مرغ و یه پیاز درشت که ریز شده ب ...

چقدر شبیه هم بودیم😊😊

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉

سوپ شیرای من معرکه س.دوکاسه ماست خوری جوروبادوتاهویج رنده شده ویه پیازکوچیک رنده شده بایه کم سبزی سوپ بریزتوآب بزاربجوشه ی کم نمک بزن نیم ساعت جوشیدنصف شیرنایلونی اضافه کن ده دقیقه بعداماده س

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...

ﻣﻦ ﻫﻮﻳﺞ ﻭﺟﻮﺭﻭ اﺯﻗﺒﻞ ﻣﻴﭙﺰﻡ, ﻭﻣﺮﻍ ﺭﻭﺟﺪاﻣﻴﺰاﺭﻡ ﺑﭙﺰﻩ ﻭﻫﺮﺑﺎﺭﺟﻮﺵ اﻭﻣﺪﺁﺑﺸﻮﺑﺮﻣﻴﺪاﺭﻡ,

ﭘﻴﺎﺯﺩﻭﺗﻔﺖ ﻣﻴﺪﻡ, ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ, ﻧﻤﻚ, ﺭﺏ ﻣﻴﺰﻧﻢ, ﻫﻮﻳﺞ, ﺟﻮ, ﺳﻴﺒﺰﻣﻴﻨﻲ, ﻣﻴﺮﻳﺰﻡ ﻭﺁﺑﻤﺮﻏﻮ اﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻭﻳﻜﻢ ﺳﻴﺒﺰﻣﻴﻨﻲ ﭘﺨﺖ ﺯﺭﺷﻚ ﺭﻭاﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺑﺎﺯﻋﻔﺮﻭﻥ, ﺁﺧﺮﻡ ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﻭﺭﺷﺘﻪ ﺭﻭﻣﻴﺮﻳﺰﻡ ﻭﺧﺎﻣﻮﺷﺶ ﻣﻴﻜﻨﻢ. اﻭﻧﻂﻮﺭﻱ ﺭﺷﺘﻪ ﺑﺎاﻭﻥ ﮔﺮﻣﺎﺵ ﻣﻴﭙﺰﻩ, اﻛﻪ ﺯﻳﺮﺵ ﺯﻳﺎﺩﺭﻭﺷﻦﺑﺑﺎﺷﻪ ﺭﺷﺘﻪ ﺗﻴﻜﻪ ﺗﻴﻜﻪ ﻣﻴﺸﻪ, ﺭاﺳﺘﻲ ﺫﺭﺗﻢ ﻭﺁﺑﻠﻴﻤﻮ ﻣﻴﺮﻳﺰﻡ, ﻭﺑﺎﺟﻌﻔﺮﻱ ﺳﺮﻭﻣﻴﻜﻨﻢ,

ﭘﻴﺎﺯﻭﺗﻔﺖ ﻣﻴﺪﻡ ﺟﻮﺭﻭﻣﻴﺮﻳﺰﻡﻭﻳﻪ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮﻫﻮﻳﺞ  ﺷﻴﺮﻣﻴﺮﻳﺰﻡ ﻧﻤﻚ, ﺫﺭﺕ, ﻗﺎﺭﭺ, ﻭﻣﺮﻍ ﺭﻳﺶ ﺭﻳﺶ ﺷﺪﻩ, ﻳﻪ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮﺯﻋﻔﺮﻭﻥ ﺗﺎﺑﻮﻱ ﺷﻴﺮﺭﻭﺑﺒﺮﻩ, ﻭﺩﺭﺁﺧﺮ ﺟﻌﻔﺮﻱ 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘