2777
2789

واقعا خیلی کنجکاوم بدونم کسایی که مادر شدن چه حسی دارن ... وقتی واسه اولین بار بچتونو دیدید چه حسی داشت ؟ الان چه قدر نسبت به قبلاً فرق کردید ؟ به چی فکر میکنید ؟ قبلاً به چی فکر می‌کردید ؟ علایقتون‌ تغییر کرده ؟ 

حس میکنم واقعا شرایط عجیبیه 

یه موجودی رو بعد ۹ ماه به دنیا میاری 

اصلا یه دنیاییه‌ واسه خودش که نمیشه درک کرد

و اینکه اگه برگردید به عقب باز هم دوست دارید مادر شدنو تجربه کنید ؟ 🌸💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کن قلبت بیرون از بدنت میزنه وقتی بغلش میکنی بوسش میکنی آروم میشی

18سال پیش مادر شدم هنوز یک شب بدون نگرانی نخوابیدم بیشتر از خودت، پدر، مادر، همسر  و.... نگران بچه هات هستی 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من نمیدونم چراحس میکنم حس خاصی نداره براشون چون اون لحظه حتماخیلی درددارن لابداصلایادشون میره حسشونو ...

من حس میکنم آدم تا یه مدتی قراره خیلی سردرگم باشه 

یهویی یکی وارد زندگیش میشه که مسئولیت صد در صدیش به گردنشه و این حس تا ابد هم ادامه داره 

فکر کن قلبت بیرون از بدنت میزنه وقتی بغلش میکنی بوسش میکنی آروم میشی18سال پیش مادر شدم هنوز یک شب بد ...

خیلی حس عجیبیه 

خیلی مسئولیت سنگین و بزرگیه که گاهی فکر میکنم من در آینده میتونم از پسش بر بیام ؟؟

الان ک چدو آبادمو آورده جلو چشمم

پسر من ۳۷هفته تشریف آورد کیسه آب پاره شد وقتی اولین بار بغلش کردم گفتم وای چقدر کوچولوئه

آرزوم بود پسر داشته باشم یادش بخیر وقتی فهمیدم بچم پسره داشتم بال درمیاوردم 

شیطونه ولی عاشقشم. من داداش ندارم پسر دوربرم نبود پسرا بی نهایت پرانرژین و من کم میارم گاهی

ولی میمیرم براش

آرزوهام خوشبختی و موفقیت پسرمه

برگردم عقب بله بازم بچه دار میشم

ببین مادر شدن سخته. ی نوزادو از آبو گل دربیاری بعد مثه چسب بهت بچسبه ولی قشنگه 

بنظر من واقعی ترین عشق ی زن پسرشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من حس میکنم آدم تا یه مدتی قراره خیلی سردرگم باشه یهویی یکی وارد زندگیش میشه که مسئولیت صد در صدیش ب ...

اره دقیقاااا راس میگی اینم هست 

چقدترسناکه واقعاادم مسولیت یکی دیگه هم ب گردنشه ک جونش ب جونش بستس هرلحظه بایدبراش استرس داشته باشه

خیلی حس عجیبیه خیلی مسئولیت سنگین و بزرگیه که گاهی فکر میکنم من در آینده میتونم از پسش بر بیام ؟؟

انشاالله که میتونی 

مادر شدن عشق واقعی میخواد و تا بچه دنیا نیاد متوجهش نمیشی قبلش همه کلی فکر دارن😄

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
الان ک چدو آبادمو آورده جلو چشممپسر من ۳۷هفته تشریف آورد کیسه آب پاره شد وقتی اولین بار بغلش کردم گف ...

خدا پسر گلتو نگه داره عزیزم 🌸💗🥺

ولی من چرا هیچ حسی به بچه و اینا ندارم نکنه بچه دار بشم هم همین باشم 😬

من میگم عشق دوتاس عشق خدا ب بنده ش

عشق مادر ب بچه ش... 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

اره دقیقاااا راس میگی اینم هست چقدترسناکه واقعاادم مسولیت یکی دیگه هم ب گردنشه ک جونش ب جونش بستس هر ...

منم استرس اینو دارم واقعا فکرشو میکنم

من اگر نیکم و گر بد👎 پخ یماخی سنه قالمیب جانیم🤣😶‍🌫️