2777
2789
عنوان

نی نی یار عزیز حرف دارم با شما

1081 بازدید | 125 پست

موضوع تاپیک من کاملا اجتماعی بود چرا تعطیل کردید.کشتی مطلا ساخته شده و من با عکس پست کردم. 

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا تاسف اوره که حتی اجازه صحبت داده نمیشه اصلا شاید کسی دعوا نگرفت یا حرف زشتی نزد همون اول بسم الله میترکونن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

راجع به چى بود

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
سلام.  اول اینکه تاپیکی اگر تعطیل میشه بدون دلیل نیست دلیل تعطیلی تاپیک شما این بود که بحث ها ...

سلام من عكس داشتم عوض كردم چقد طول ميكشه تاييد بشه ؟! 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
عکس کشتی ساخته شده از طلا رو که قراره بره عراق پست کردم

منبع خبرت از كجا بود 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
سلام.  اول اینکه تاپیکی اگر تعطیل میشه بدون دلیل نیست دلیل تعطیلی تاپیک شما این بود که بحث ها ...

شما از غیب خبر داری؟ میذاشتی اگر میرفت به اون سمت تذکر میدادی قفلش میکردم

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

خب گلم چه ایرادی داده ی خانوم بتونه از سیاست حرف بزنه تبادل نظر کنه از اطلاعات اجتماعی وسیاسی دیگران مطلع بشه

یعنی خانوم فقط باید دغدغه ی بچه و شوهر واشپزی داشته باشه؟چه عیبی داره خانومها دغدغه ی سیاسی اجتماعی داشته باشن؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴