2777
2789

الان خداروشکرخوبه ولی اشتهانداره چیزی نمیخوره چی بهش بدم دوروزه شکمش کار نکرده چی کارکنم اشتهاش بازبشه چی بدم بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی هیج نخورده شکم هیچ توش نیست کار کنه

بردنش الان دکترامپول برای بنویسه دکترخرناراحت شده چرامنوازخواب بیدار کردی.امروزرسیدم شهرستان اینجا بردمش میگه رفتی کشتی تازه فهمیدی شکمش کار نمیکنه براش سونویبوست نوشتم.انقدردکترش خربود.ماینعه ام نکردبچه رو

وااییی بچه من هم امروز روز چهارم بود که اعتصاب غذا بود فقط و فقط شیر و شربت می خوره .. تب می کنه و بی حال ... دو شب اول خیلی اذیت شد و خیلی بد بود تا صبح همش خواب و بیدار ولی دو شب بعدی خوابش بهتر شده... تا کی طول می کشه علائم؟؟؟ بی اشتهاییش خیلی رو اعصابمه

وااییی بچه من هم امروز روز چهارم بود که اعتصاب غذا بود فقط و فقط شیر و شربت می خوره .. تب می کنه و ب ...

دوهفته خیلی مراقب باش احتمال داره باز تب کنه دخترم دوهفته دو کیلو لاغر کرده

وای فقط مراقب باش بیرون نبر دخترم دوهفته هیتش خوب نمیشد حتی امپول محبورا دیگه امروز سرم زدیم خوب تقو ...

پسرم سه سالشه ازدوشنبه تب می‌کنه امروزوخداروشکرخوب بودفقط اشتهاش بازبشه شکمش کار می‌کنه.گوششم امروزچرک داره یه کم براش قطره. گرفتم