2777
2789

من به عنوان کسیکه هردورو تجربه کردم الان یه نی نی کوشولو دارم باید بگم مجردی عالی تره 

اما متاهلی هم خوبی های خودشو داره 

کلا اگ ملاک ازدواج رو عشق خالص نزارید و اونقدر عاقل باشید که به پول و سطح رفاه طرف مقابل هم توجه زندگی متاهلی خیلی خوبه اما اگ مثه من ملاکتون فقط عشق باشه زندگب براتون سخت میشه با اینکه با همسرت خوبی اما دغدغه مالی رهات نمیکنه و غصه خونه نداشتن غصه ماشین نداشتن  و تفریح نداشتن و خیلی چیزای دیگه کیفیت زندگیت رو پایین میاره  من تگ برگردم عقب تا سی سال ازدواج نمیکردم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم مجردی بهتره ازین جهت ک دغدغت فقط خودتی ولی متاهلی باید بفکر شوهرت باشی بعدش بفکر بچه کلا مسئولیت زیاده

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

خوشی یه چیزی هست درون خودمون 

اگه مجردی خوش نیستی متاهلی هم خوش نیستی 

و بر عکس 

ملاک ازدواج هم متفاوته 

یکی پول براش مهم تره یکی عشق 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

میدونی یه چیز مهم راجع به این دو راهی های مهم مثل تجرد و ازدواج وجود داره. اونم اینه که تو هر کدوم رو انتخاب کنی در نهایت با سختی های انتخابت و ایده آل های گزینه ای که حذف کردی ولی تو ذهنته رو به رو میشی. امکان پشیمونی و نارضایتی با هر انتخابی که داشته باشی همیشه زیاده.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
شوهرم خیلی پولدار ولی این زندگی رو دوست ندارم بخاطر پول فعلن موندم مجردی هم درگیر بی پولی بودم خلاصه ...

عشق کن با پولش اگ بد اخلاق نیست اگ خیلی مشکل  اخلاقی دارید یلنی اخلاقا نمیسازید باهم مهرتو بگیر خخخخخ شوخی بود البته ها ولی باور کن انقدر بی پولی کشیدم... اگ برگردم عقب واقعا ملاکمو نیزارم پول نه عشق منکه از عشق چیزی جز غم ندیدم 

ولی من متاهلی رو انتخاب میکنم 😍  تفریح  با کسی که دوستش داری و غذا درس کردن با عشق واسش منتظر ک‌ از سر کار بر گرده و دوتایی ی فیلم ببینید و خوراکی بخورید خیلی لذت بخشه😊 اگرم برگردم عقب بازم انتخابم همسرمه و زندگی متاهلی