2777
2789

من میخوام تو این تاپیک بگم خودم لرم ولی عاشق کردها ترکها بلوچها شمالیها فارسها و بقیه اقوام عزیز کشورمون هستم و از چیزای خوبی ک درمورد خودم میتونم نام ببرم اینکه با این عزیزان هموطنم.❤❤❤

خودم ی خاطره از کردستان میگم چند سال پیش رفته بودیم اونجا ماشینمون خراب شد ی اقایی تعمیرکار ماشن بودن یعنی انقدر این اقا خوب خوش رو و با محبت بودن وما احساس راحتی داشتیم ک انگار فراموش کرده بودیم مسافریم. ایشون با خوشرویی ما رو دعوت کردن ب خونشون(ما نرفتیم فقط میخواستم میزان خوب بودنشون رو بفهمید ک اینو گفتم😁❤)ماشینمون رو تا دیر موقع موندن تو مغازه و تعمیر کردن و نهایتا هم خیلی خوب جوری ک ب فکر خودشون نبودن حساب کردن باهامون و این فقط ی مورد از خوبی هایی بود ک ما تو کردستان دیدیم خیلی عالی بود و اون دو سه روزی ک اونجا بودیم واقعا تبدیل شد به بهترین سفرمون

با اینکه الان این حرفم به مزاج خیلیا خوش نمیاد، اما من کلا خیلی تجربه‌ی خوبی از برخورد با مردم شهرستان ندارم

اغلب خیلی عقاید قدیمی دارن و فکر می‌کنن اگه شال سرت نباشه، حتماً خرابی

بعد خودشون که میان تهران، با یه تیپای عجیبی میان که نگو(چادر رنگی و …)

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

یه سال تو شهر ما  اهواز ایام عید بشدت بارندگی بود داداشم و شوهرخواهرم تو فروشگاهشون بودن

میبینن کلی زن بچه تو ماشین و کز کردن 

اونا رو دعوت میکنن داخل

بعد آشنا میشن میبینن ک جا ندارن و خیس آب شدن تو چادرشون 

اونا آوردن خونه

از میبد یزد و رفسنجان بودن 4تا ماشین فامیل بودن

خلاصه دوستی‌ها تا الان ادامه داره

8..9سال میگذره

دو روز موندن 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیراز 

کلید توی راه بودیم رفتیم ناهار خوردیم گیر کرد توی ماشین و دو سه تا آقا ک خیلیییی آدمای خوبی بودن کمک کردن تا ماشین باز شد آخرشم دعوتمون کردن خونه 

و کردستان خاطره خودم نیست ولی نامزدم به یه آقای کورد ک اهل ژیوار بود ماشین رو فروخت و برای تعویض پلاک اومده بود شهرمون خونه نامزدم یود 

و گیر داده بود بهش ک من خونه روستا رو دارم جمع و جور میکنم برای مراسم نوروزی بیایید منتظرتونم نیایید ناراحت میشم🥹😍

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

با اینکه الان این حرفم به مزاج خیلیا خوش نمیاد، اما من کلا خیلی تجربه‌ی خوبی از برخورد با مردم شهرست ...

عزیزم😁اره حرفتو قبول دارم ولی اونام مقصر خودشون نیستن تحت تاثیر فرهنگ اشتباهین ک بوجود اومده و خداروشکر الان داره خیلی بهتر میشه 

بنظرم خانما باید تابو شکنی کنن و واسشون مهم نباشه حرف دیگران تا این تابو های اشتباه ب مرور از بین بره 

فقط ی خواهش دارم ازت بگرد ی خوبی هم پیدا کن و بگو لطفا😁❤

یه سال تو شهر ما اهواز ایام عید بشدت بارندگی بود داداشم و شوهرخواهرم تو فروشگاهشون بودنمیبینن کلی ز ...

دمشون گرم برا ما هم پیش اومده مورد اینجوری بابام اینجوری خیلی دوست پیدا کرده😁😁

شیراز کلید توی راه بودیم رفتیم ناهار خوردیم گیر کرد توی ماشین و دو سه تا آقا ک خیلیییی آدمای خوبی بو ...

ارهه مردم شیرازم خیییلییی دوس دارم خدایی 

دمشون گرمه پس😍

از هیچ شهری بدی ندیدم وقتی مسافر بودمرشت و شیراز محشر بودن.

عالی😍اره واقعا نمیدونم چرا همیشه حرف از بدیها هست تو این سایت و کلا جو انگاری دوس دارن مردم و قوم های مختلف رو ضد هم کنن 

درحالی ک بنظرم اتفاقا پاش بیفته برا هم جون میدن مردم ایران خیلی وطن دوستن

عالی😍اره واقعا نمیدونم چرا همیشه حرف از بدیها هست تو این سایت و کلا جو انگاری دوس دارن مردم و قوم ه ...

هر شهری فقط یه ادم خوب داشته باشه برای من کافیه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...