2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه دبیر دینیمون میگفت زیارت عاشورا نخونید! پر از بار منفیه !به جاش هروقت خواستید ، قرآن بخونید

استغفرلله😐این چه حرفیههه؟؟

برو یه سرچ ساده بزن ببین چقدر به خوندنش تاکید شده یعنی چی بار منفی؟

تاسف برای این طرز تفکر

استغفرلله😐این چه حرفیههه؟؟برو یه سرچ ساده بزن ببین چقدر به خوندنش تاکید شده یعنی چی بار منفی؟تاسف ب ...

بخاطر تمام لعن هایی داره. تحقیق کردم اتفاقا ، من جوشن کبیرو ترجیح میدم بین دعاها و البته همیشه قرآنو اولویت میذارم. نه دعاهایی که طی سالیان دراز دستکاری شده و ممکنه به اشتباه این دعاها و به کسی نسبت داده باشن. 

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
همچنین عزیزم ولی تا حالا کلی چله برداشتم هیچکدوم حاجتم رو نداده نمیدونم چرا رو برگردوندن از من 🙁

اینجوری نگو جانم این چه حرفیه

وقتی میخونی ایمان داشته باش که به حاجتت میرسی

اگه هم واقعا دیدی نمیشه بدون به صلاحت نیست راضی باش به رضای خدا هیچوقت بد نمیکنه❤️

بخاطر تمام لعن هایی داره. تحقیق کردم اتفاقا ، من جوشن کبیرو ترجیح میدم بین دعاها و البته همیشه قرآنو ...

بله قرآن اولویت داره

کاری به بقیه دعاها ندارم هرکدوم سرجای خود ارزشمندن

ولی نمیشه راجب زیارت عاشورایی که این همه بهش تاکید شده اینجوری حرف زد

جدای از هربحثی من وقتی میخونم آروم میشم.‌‌. یعنی چی بار منفی حرفتون اصلا قابل قبول نیس

اینجوری نگو جانم این چه حرفیهوقتی میخونی ایمان داشته باش که به حاجتت میرسیاگه هم واقعا دیدی نمیشه بد ...

من هر سال مشهد میرفتم الان نزدیک به ۹ ساله منو نطلبیده امام رضا نمیدونم چی بگم دعا کنید خدا به دل منم نگاه کنه 

من هر سال مشهد میرفتم الان نزدیک به ۹ ساله منو نطلبیده امام رضا نمیدونم چی بگم دعا کنید خدا به دل من ...

عیب نداره

اگه خودت علتش و میدونی سعی کن برطرفش کنی...

پناه برخدا همه چیز درست میشه