2777
2789
عنوان

هر چی می کشم از دست مامان و بابامه

450 بازدید | 24 پست

یه عمر هر کی رسید، هر چیز نامربوطی به ما گفت و ما اجازه نداشتیم از خودمو دفاع کنیم. تا مبادا کسی ناراحت شه و بی ادب شناخته شیم. آخه ادب چه ربطی به تو سری خوردن داره؟ به خاطر این رفتاراشون اعتماد به نفس نداریم. هر کسی خودشو از ما برتر می دونه و اجازه اظهار نظر به خودش میده. آدمایی که همه ازمون پایینترن و ما حتی نون شبشونو می دیم!!! سطح سواد و مطالعه و شعور اجتماعیشونم بسیار بسیار پایین تر از خودمونه. اینا اقوامن و روابطین که همیشه مجبور بودبم حفظشون کنیم. جز اینام همه مردم بد و گرگ بودن واسه گرفتن! هنوزم که هنوزه، وقتی می خوام از این روابط بیخود فاصله بگیرم، میگن نه نکن، نذار تو بد شی! تو احترامتو بذار. له شدم بس که احترام بی مورد گذاشتم. کی به خودم احترام بذارم؟ کی متوجه این احترام گذاشتنه؟ اینا فقط مونافعشونو از ما می خوان و اگه ندیم، محلمونم نمی ذارن! چرا ان قدر پدر و مادر من بدبختن و از مام همین انتظارو دارن؟

یه وقتایی حتی دلم نمی خواد خونه خوئمونم برم... از همه بریدم  

ما كه در جريان نيستيم اما دقيقا همين حرفا رو خواهر من راجع به پدر و مادرم ميزنه اما من نظرم اينه كه ما علاوه بر زندگي خانوادگي يه زندگي اجتماعي پر رنگ داشتيم از بچگي كه خيلي روي خلقيات و رفتارمونوتاثير داره، همين زندگي اجتماعي باعث ميشه مثلا توي يه خانواده كه پدر و مادر معتادن بچه هاي تحصيلكرده و خوب بار بيان يا پدر و مادر مذهبي ان بچه ها باعقايد متفاوت از اونها باشن و... پس هيچ وقت مشكلات رفتاري و ضعفهامون رو نبايد به پدر و مادر نسبت بديم، ما يك عمر فرصت داشتيم شخصيت خودمون رو بسازيم پس نبايد براي هر چيزي از اونا طلبكار باشيم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه آدم باید ب  خودش و شخصیتش احترام بذاره

الانم دیر نیست دوسته خوبم

الانم میتونید رفتارهاتون رو تغییر بدید و

بشید همون آدمی ک مطلوبتونه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یاد خودم افتادم بچه بودم یه دوستی مامانم داشت دخترش بیست بیست و دو ساله بود اونوقتا یه عکسی گوگوش داشت با لباس تکه دوزی شده دقیقا کپ قیافه دختر دوست مامانم ... منم ده دوازده ساله بودم دویدم اون عکسه رو اوردم که ببینید چقد شبیه شماست .... دختره که محلم نزاشت مامان خودمم که ضایعم کرد بعدشم مالوندم بهم که وای چقد وقت نشناسی . هنوزم خیطم میکنه 😔

ازدواج کردی عزیزم؟  احترام خوبه اما ب جاش اعتراض چه ربطی ب احترام داره اخه  نمیشه ک همیشه ...

بدبختانه همسرم هم همین مشکلو تو خانواده ش داره و خوشبختانه مثل من فکر  می کنه و اونم از همه بریده 

ما كه در جريان نيستيم اما دقيقا همين حرفا رو خواهر من راجع به پدر و مادرم ميزنه اما من نظرم اينه كه ...

خط کش جان من الان خیلی مطالعه دارم، خیلی وقت می ذارم و تمرین می کنم که شخصیت سالمی داشته باشم منتها اونا انتظار بی مورد دارن. میرن یه سری آدم بیخودو دعوت می کنن و میگن تو هم باید تو مهمونی شرکت کنی. اونا ممکنه بهت اهانت کنن ولی تو باید مودب باشی و احترام بذاری. کارو خراب می کنن پدر و مادر من. زحمتمو هدر میدن 

منم از فامیل بدم میاد چیکارت کردن ؟؟ 

هیچی ازشون یاد نمی گیری. فقط به فکر پس رفتن تا پیشرفت. اون وقت می خوان زیر سوالتم ببرن که چرا میری تو جامعه؟ چرا تیپ می زنی؟ چرا با شوهرت فلان جور رفتار می کنی؟ مث ما باش!

شخصیت اصلی ادما تا هفت سالگی تشکیل میشه

و تغییرش پدر آدمو در میاره. حالا عب نداره، من زحمت می کشم، تغییرش میدم ولی من میگم پدر و مادری که اشتباه کردی، الانم می خوای ادامه بدی؟؟ 

عزت نفس برامون نذاشتن

تازه من بیست و نه سالمه دو ساله ازدواج کردم پارسال اومده بود خونمون سر یه حرف چرت توی راهرو جلوی چشم دختر هجده ساله ی همسایع گفت میزنم تو دهنتا .