الوچهترشک مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1255 عنوان قلبم ضعیف شده 79 بازدید | 8 پست همش اشکم لب مشکه...روحیه ام خیلی حساس وزودرنج شده ...کتابی چیزی نیست معرفی کنید بهم خوب شم...مدت زیادیه تو شرایط سخت از سنم هستم نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲 1403/12/30 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arcy عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 5444 منم مثل تو دلتنگ ک میشم مثل خر شروع میکنم عر زدن فرق نمیکنه کی باشه
الوچهترشک مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1255 منم مثل تو دلتنگ ک میشم مثل خر شروع میکنم عر زدن فرق نمیکنه کی باشه بمیرم برات عزیزم نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲
arcy عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 5444 بمیرم برات عزیزم خدا نکنه عزیزم.... خصوصا چون مدرسه نمیرم این روزا اعصابم ضعیف شده عنوان تاپیکت رو دیدم فک کردم خدایی نکرده مشکل قلبی پیدا کردی
الوچهترشک مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1255 خدا نکنه عزیزم.... خصوصا چون مدرسه نمیرم این روزا اعصابم ضعیف شده عنوان تاپیکت رو دیدم فک کردم خدایی ... فدات شم ...پایه چندمی نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲
الوچهترشک مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1255 منم آلان ۴سالیع ک اینطور شدم عوض نمیتونم شم ای وای عزیزم... نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲
الوچهترشک مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1255 میشه نگم نمیخوام قضاوت شم باشه عزیز دلم راحت باش گلم نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲