2777
2789
عنوان

چرا خانواده شوهرمن اینجورین

491 بازدید | 49 پست

مادر شوهرم هر چندوقت ۱ بار زنگ میزنه خونمون هر چی دوست داره میگه و اگه من حرفی بزنم اصلا قبول نمیکنه و به من حق نمیده فقط دختر خودشو قبول داره همشم تو گوش پدر شوهرم از من بد میگه و کلا همه رفتارهای شوهرن که منفی باشه و دوست نداشته باشن میزان به پای من در صورتی که من اصلا خبر ندارماااا تا اینکه پدرشوهرم ز زد وبا من دعوا کرد و من فقط سکوت کردم و جواب ندادم و تلفن رو من قط کرد حالا بنظرتون من باید چطوری با این خانواده برخورد کنم؟؟؟؟؟وقتی ام که میرم خونشون هیچکی بهم محل نمیده😐

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالی. مگه نمیگی حرف زدن تو تاثیری نداره و قبول نمیکنن پس سکوت بهتره . 

ولی وقتی حق با منه و قبول ندارن خیلی سخته سکوت😢

ببخشید ببخشید خودت مشورت خاستی

دختر تو مگه مغژ خر خوردی با اینها رابطه داری

خیلی باید آدم ترسو وتوسری خوری باشی که با کسی که آرامشت رو بهم زدا رابطه داشته باشی

اول از همه تا میتونی خیلی خوب با شوهرت رفتار کن و نشون بده به خاطر قطع رابطه زندگیمون شیرین تر شده

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

اي بابا، چه سخت، ولي بحث نكن با هيچكدوم جوابشونو نده فقط سكوت كن در برابر حرفاشون، به شوهرت هم اصلا غر نزن فقط سعي كن يه جوري توي جريان قرار بگيره حالا بايد راهشو خودت پيدا كني، رفت و آمدتون زياده؟

دیگه هرگز جواب تلفنشون رو نده یه مدت هم نرو خونه شون، سر سنگین باش تا بیان منت کشی

منم نظرم اینکه نرمممم ۱ مدت خوبه؟؟؟

منم حرصم گرفته هر روز باید برا بچه های خواهر شوهر نکبتم چیز بخریمممم آه خسته شدم

نخر مرده شورشون هم بردن مرگ یکبار شیون هم یکبار

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

من بودم تاحالاصدبارصداشونوضبط کرده بودموتواوقات فراغت میذاشتم شوهرم گوش کنه....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤