2777
2789

سلام پسرم 13ساله هست حدود 10روز پیش درد گلو داشت جوری که حتی آب هم به سختی میخوزد ومیگفت گلوم درد میگیره تنگ شده بردم دکتر گفت کمی عفونت داره اموکسی کلاو واستامینوفن داد بعد از یک هفته کمی بهتر شد انگار اموکسی کلا اثرش ضعیف بود بردم یه دکتر دیگه سفکسیم داد 2تا خورد گفت خوب خوب شده الان چند روزه طوریش نبود فقط دیشب میگفت ریفلاکس داره ولی صبح تا حالا مشکلی نداشت الان یدفعه اومد میگه گلوم تنگ شده هیچی از گلوم پایین نمیره درد داره نمیدونم از عفونته دوباره یا ریفلاکسه؟؟ 

خدایا شکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببر چک بشه و از ریه عکس بگیرن ...

ی وقت ریه درگیر نشده باشه..ی متخصص خوب ببر..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

عزیزم ببرش ی دکتر خوب

منم هرچی میرفتم بیمارستان گفتن عادیه خوب میشی.

تا  ی شب با خفگی شدید رفتم اورژانش بلافاصله بستریم کردن گفتن تو با این حالت چرا الان اومدی، چار روزم بیمارستان بستری بودم کلی چرک خشک کن تو رگ گرفتم هنوزم خوب خوب نشدم

چرا دوره آنتی بیوتیک رو کامل نکردید؟به احتمال زیاد باز هم عفونته

اره 2تا سفکسیم خورد گفت خوبم دیگه نمیخورم یذره بیشتر درد نداره میترسم نکنه از اعصابش باشه چون دختر کوکیکم خیلی اذیتش میکنه 

خدایا شکر 

گلم من خودم دو هفته ست درگیرشم. اولش سزدرد و پیشانی درد و گلو درد دکتر اموکسی کلاو داد اثر نکرد بدتر شدم ی دکتر دیگه امپول داد تاثیری نکرد دوباره رفتم دکتر سفتریاکسون سرم نوشت افاقه نکرد. مجدد رفتم نتخصص داخلی گفتی اموکسی کلاو معده رو به هم میریزه دل پیچه و... میکنه و معده رو اذیت. بهم کلاریترومایسین داد و سفیکسیم و شربت گیاهی  و ی شربت دیگه . گفت سفتر هم خوب نیست چون بدنت مقاوم نیشه ب امپول. خداروشکر خیلی بهترم.

حتما ببرش ی متخصص داخلی خوب

اره 2تا سفکسیم خورد گفت خوبم دیگه نمیخورم یذره بیشتر درد نداره میترسم نکنه از اعصابش باشه چون دختر ک ...

حتی با رفع علائم باز هم باید دوره کامل بشه 

الانم بخوای بهش بدی فکر نکنم تاثیر داشته باشه ببرش دکتر همه جریان رو تعریف کن

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

گلم من خودم دو هفته ست درگیرشم. اولش سزدرد و پیشانی درد و گلو درد دکتر اموکسی کلاو داد اثر نکرد بدتر ...

ممنون عزیزم دقیقا پسر منم اول بیماریش با سردرد وگردن درد شروع شد 

خدایا شکر 
ممنون عزیزم دقیقا پسر منم اول بیماریش با سردرد وگردن درد شروع شد

بنظرم همین ویروس جدید است گلم. 

چون پسرتون ۱۳ سالشه نمیدونم خوبه این قرص یا نه ولی معجزه کرد برای من کلاریترومایسین. ولی حتما یه متخصص داخلی خوب ببرین گلم. برام همین قرص و سفیکسیم و شربت اویشن گیاهی و ستادین رو نوشت و پنج تا امپول حساسیت

چه مشکلی داشتی عزیزم عفونت گلو داشتی؟؟

اره عزیزم

دکترا میگفتن فارانژیت.

اکسیژنم روی ۹۵ ، ۹۴.

دکتر گفت عکس و سیتی ریه م خوبه.

ولی درد شدید گلو و سوزش زیادددددد.

تو خواب همش دچار تنگی نفس میشدم.

سرفه . بدن درد

ویروس جدیده تا بستری هم نشیم خوب نمیشیم.

کلی دوا درما خونگی همش بی اثر

صدامم ک ک الان ۱۲ روزه بسته س