2777
2789

فردا اگه از سرکار اومد احتمال داره بریم بیرون عصرش ولی من هرسال عید میرم بهشت زهرا برای عمو هام و عمه هام و.... فاتحه بخونم داداش نامزدم فوت کرده(نامزدم پسرداییمم میشه) دیگه وقتی برم سر قبر پسرداییمم فاتحه میخونم نامزدم اهل بهشت زهرا اینا اومدن نیست نمی‌دونم چیکار کنم سر قبر داداشش رسیدیم میترسم حالش بد بشه خودشم هیچ حرفی از این داداشش پیش من تاحالا نزده انگار وجود نداشته منم حرفی نزدم در این مورد باهاش دیگه 😢

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حالش بد میشع نرو

نمی‌دونم حالش بد میشه یا ن از همین میترسم چون عصرش باهمیم منم هرسال عید میرم دیگه مجبورم برم ی فاتحه ای بخونم 

عزیزم قراره با هم زندگی کنین هر کس عقیده هایی برای خودش داره از الان عقایدتو حذف نکن اموات احترام خاص خودشو دارن و نیاز به محبت و سر زدن ما برادرش هم هست بیشتر باید بفکر باشه بگو یکم میوه هم بگیریم خیرات بدیم براش چند سال بگذره و این عادت ها فراموش بشه بعید میدونم بچه هامون برامون خیراتی بفرستن

وای مامان اینای منم فردا میخوان برن بهشت زهرا من شنیدم میگم روز سال نو نباید بری بهشت زهرا

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

عزیزم قراره با هم زندگی کنین هر کس عقیده هایی برای خودش داره از الان عقایدتو حذف نکن اموات احترام خا ...

بله عزیزم درسته من هرسال عید میرم بهشت زهرا اما اون انگار نمی‌ره اصلا شاید بخاطر برادرش یا ی چیز دیگه شاید ی چیزایی هست من نمی‌فهمم ب این دلیل نمیره برای همین سردوراهی موندم 

وای مامان اینای منم فردا میخوان برن بهشت زهرا من شنیدم میگم روز سال نو نباید بری بهشت زهرا

بعضیا میگن سال نو خوب نیست چون سال جدیده و اینا الانم شنیدم میگن قمر در عقربه نباید رفت اما من نرم دلم میگیره شبش

بله عزیزم درسته من هرسال عید میرم بهشت زهرا اما اون انگار نمی‌ره اصلا شاید بخاطر برادرش یا ی چیز دیگ ...

گلم سعی کن همه چیز باهم ههماهنگ باشین خیلی چیزای ریز باعث کدورت میشه تو زندگی

حالا ک میگن قمر در عقربه جمعه برو عزیزم