فردا اگه از سرکار اومد احتمال داره بریم بیرون عصرش ولی من هرسال عید میرم بهشت زهرا برای عمو هام و عمه هام و.... فاتحه بخونم داداش نامزدم فوت کرده(نامزدم پسرداییمم میشه) دیگه وقتی برم سر قبر پسرداییمم فاتحه میخونم نامزدم اهل بهشت زهرا اینا اومدن نیست نمیدونم چیکار کنم سر قبر داداشش رسیدیم میترسم حالش بد بشه خودشم هیچ حرفی از این داداشش پیش من تاحالا نزده انگار وجود نداشته منم حرفی نزدم در این مورد باهاش دیگه 😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم قراره با هم زندگی کنین هر کس عقیده هایی برای خودش داره از الان عقایدتو حذف نکن اموات احترام خاص خودشو دارن و نیاز به محبت و سر زدن ما برادرش هم هست بیشتر باید بفکر باشه بگو یکم میوه هم بگیریم خیرات بدیم براش چند سال بگذره و این عادت ها فراموش بشه بعید میدونم بچه هامون برامون خیراتی بفرستن
عزیزم قراره با هم زندگی کنین هر کس عقیده هایی برای خودش داره از الان عقایدتو حذف نکن اموات احترام خا ...
بله عزیزم درسته من هرسال عید میرم بهشت زهرا اما اون انگار نمیره اصلا شاید بخاطر برادرش یا ی چیز دیگه شاید ی چیزایی هست من نمیفهمم ب این دلیل نمیره برای همین سردوراهی موندم