2777
2789
عنوان

این برنامه زندگی پس از زندگی

245 بازدید | 20 پست

ایا صحت داره سالهایه اول که میدیدم خیلی تحت تاثیر قرار میگرفتم اما از امسال نه .اخه اینهمه ادم که تجربه نزدیک به مرگ داشته باشن از کجا میارن 

و اینکه جدیدا موضوعات تجربه گرها در مورد مسایلی هست که از اتفاق بقیه کانالها درموردش حرف میزنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کردن با نکردن به خود ادم بستگی داره

ولی به نظرم قبل هاهم درباره این مسائل صحبت میشد

فرق الان اینه که حساسیت ها بیشتر شده درباره اون موضوعات که به چشممون میاد 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اره صحت داره و خب چرا این همه ادم هم هست حتی بیشتر از چیزی که تو این برنامه میارن

پس چرا تو اطرافیانم و یا حداقل بین ادمهایی که تا الان تو زندگیم دیدم حتی یه نفر همچین تجربه ای نداشته

پس چرا تو اطرافیانم و یا حداقل بین ادمهایی که تا الان تو زندگیم دیدم حتی یه نفر همچین تجربه ای نداشت ...

خب حتما که نباید تو اطرافیان شما باشه اگه نباشه دلیل بر این نیست که غیرواقعیه

بعد خیلی ها هم نمیگن به بقیه

اگه دقت کنی مثلا کسی که الان اومده تو برنامه این اتفاق چندین سال پیش براش افتاده 

پس چرا تو اطرافیانم و یا حداقل بین ادمهایی که تا الان تو زندگیم دیدم حتی یه نفر همچین تجربه ای نداشت ...

ببین ما توی اقوام داریم توی کرونا بیهوش بود بعدش برگشت خیلی چیزا دیده اما نمیگه چندتا چیز بیشتر نگفته

ببین ما توی اقوام داریم توی کرونا بیهوش بود بعدش برگشت خیلی چیزا دیده اما نمیگه چندتا چیز بیشتر نگفت ...

خب چرا وقتی قرار نیست طرف بمیره میره و میاد اونا که میدونن الان زمان مرگش نیست

چرا چیزی نمیگن

خب خیلیا نمیگن

میگفت که بازخواستش میکردن از کاراش 

یا شاید اتفاقهای بدی براشون اونجا افتاده نمیگن 

مثلا من خودم خواب اموات میبینم اصلا نمیگم البته درسته خواب و مرگ فرق داره