2777
2789

ایا بعد قبولی ممکنه کسی بره اداره و بدمونو بگه و زیراب بزنه و استخدامیمون لغو بشه؟

یه همسایه داریم کلا از اول با من مشکل داشت بچه هام مدارس خاص میرفتن میگفت چجور اسم شماهارو مینویسن بچه های ما نمیتونن

یا از وقتی آزمون شرکت کردم چادری شدم یکسره میگفت اره واسه استخدامی چادر اجباریه و مجبوری و واسه قبولی سرت کردی منظورش این بود قبول شی میزاری کنار 

خلاصه کلا چشم دیدنمو نداره 

حالام که فهمیده قبول شدم کلا رفتارش بدتر شده میبینه انگار ندیده جلوش ظاهرشم سلام علیک نمیکنه کلا داغونه

میترسم بره اداره بدگوئیمو بکنه

چرا گفتی قبول شدی؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گفتی قبول شدی؟

همه فهمیدن بسکه پیگیر بودن چندتا از همسایه هامونم شرکت کرده بودن هر مرحله که اسامی میومد می پرسیدن دیگه تا اول اسفند که اعتراضا اومد باز پرسیدن دیگه گفتم اینا خوب آمار آزمونو دارن بگم دیگه

بعدم دیگه از فروردین پودمانهامون شروع میشه

خب چرا به در و همسایه اعلام میکنین همه چیو مثلا طرف چرا باید بدونه آزمون شرکت کردین یا قبول شدین بعد هم مگه هر کی به هر کیه شما آزمون دادی مصاحبه قبول شدی بعد یکی بیاد یه چی بگه مثلا قبولیت لغو شه بعد اونا بگن عه خب این کنسله 

همه فهمیدن بسکه پیگیر بودن چندتا از همسایه هامونم شرکت کرده بودن هر مرحله که اسامی میومد می پرسیدن د ...

چقدر باهم ارتباط نزدیکی دارید که میفهمن

چی بگم.من تو خونه غش کنم دوروز بیرون نیام همسایه هام نمی فهمن از بس با فاصله باهاشون رفتار کردم😂 

تازه شش هفت سال هم هست اینجاییم

اسی حالا بگو چطوری مطالعه داشتی از روی پی دی اف یا چیزی خریدی؟چند وقت خوندی؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خب چرا به در و همسایه اعلام میکنین همه چیو مثلا طرف چرا باید بدونه آزمون شرکت کردین یا قبول شدین بعد ...

خب چون چادر سرم کردم اینا مشکوک شدن بعدم ما تو یک محوطه ی سازمانی هستیم بیشتر از فک و فامیل همو میبینیم

خدا کنه اینطور که میگین باشه چون من خیلی تغییر کردم 

چقدر باهم ارتباط نزدیکی دارید که میفهمنچی بگم.من تو خونه غش کنم دوروز بیرون نیام همسایه هام نمی فهمن ...

گفتم خونه های سازمانی هستیم

من یکماه خوندم ولی شدید و تایم استراحتمو میخوندم با دوتابچه و همسری که حمایت نمیکرد 

خب چون چادر سرم کردم اینا مشکوک شدن بعدم ما تو یک محوطه ی سازمانی هستیم بیشتر از فک و فامیل همو میبی ...

دیدن یه بحثه اینکه از زندگیت خبر دارن یه بحث دیگه خیلیا بی حجابن و یهو چادری میشن میتونستی یه جواب دیگه بدی ولی نگران نباش طرف احتمالا بهت حسادت میکنه کاری از دستش برنمیاد

دیدن یه بحثه اینکه از زندگیت خبر دارن یه بحث دیگه خیلیا بی حجابن و یهو چادری میشن میتونستی یه جواب د ...

خدا کنه مانع رسیدن به ارزوم نشه

نمیدونم حسادته یا چی پسر خودش پارسال فرهنگیان قبول شد بخاطر گزینش پسرش خودشونم خیلی کارهای اینمدلی کردن ولی چون برای خودشون کهنه شده به چشم نمیاد