اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بلهوسط این تاپیک های غمگین خواستم یه سرگرمی بزنم مثلا 😅
خوب کردی قشنگم افرین آبجی 🧡👏👏
من نسبت ب کاربریت حس اینکه تو دختر شجاعی هستی و اینکه چند وقت پیش ی گریه کردی ک خیلی اون روز ناراحت شدی ولی درکل خوت گرمی تو
حالا درست گفتم؟
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ
ممنونم💗شجاع رو مطمئن نیستم آخه حس نمیکنم اونقدر جسور باشم😁بله تا حدودی درست گفتین 🥲درمورد کاربری ...
مرموزم اره و کارای تا حالا انجام دادم ک هیج دختری جرات ندارا یفتی داره کمتر کشی مثلا سمت این کارا میره هیج کسی وارد ماورا خودش دستی دستی نمیشه😂اما من برای کنحکاوین رفتم
راجب غمم اره ولی نشونش نمیدم عمرا سهی نمیکنن این حسه روزم رو خراب کنه هیچ وقت 😍😅